В името на живота, на една сцена: мода, красота, Ню Йорк!

Пето авеню е в центъра на София

Сякаш отдавна на софиянци не се беше случвало да стават свидетели на истински бляскаво модно шоу. Недоверчиви и малко пренаситени от всякакви събития, се запътихме към един от най-известните в момента клубове в града, където очаквахме да ни изненадат стилисти, хореографи, коафьори и модели - всички те заедно на сцената в името на благотворителна кауза и обединени под името "Ню Йорк, 5-то авеню".

 

Модният спектакъл се случи в рамките на около час и половина, в които видяхме истински творения на изкуството върху главите на моделите - всички те дело на талантливия коафьор Любен Николов и неговите ученици. Нюйоркският дух витаеше навсякъде - в светлините на сцената, кабаретните танци в изпълнение на професионални балетни школи, които ни оставиха безмълвни, в пищните сценични костюми, хореографията... Не е за вярване, но Ню Йорк беше в центъра на София. Макар и за няколко питиета.

 

Спектакълът беше истинско зрелище за феновете на иновативните и нестандартни подходи към това женско оръжие за съблазън - косата. По подиума се разходиха някои от най-красивите български модели - Ирен Онтева, Маги Желязкова, Яна Грудева, а в публиката се чуваха недоумяващи гласове: "Как успяват да задържат всичко това върху главите си...?". Не само, че успяваха, но и представиха творческите идеи на талантливите фризьори повече от достойно - с много финес, секси завършен от тоалетите на Alta Moda.

 

Най-хубавото в цялото шоу е всъщност причината, поради която е замислено - то е с напълно благотворителен характер, а събраните пари ще бъдат дарени за специализирана техника на Неонатално отделение в Окръжна Болница, Пловдив, която служи за непрекъснато венозно подаване на животоспасяващи медикаменти. Благородната кауза получи съдействието и пълната подкрепа на  "Интернационален дамски клуб” България.

 

Ето, че се убедихме: няма невъзможни трансформации, особено когато те са в името на живота, здравето, модата и висшето изкуство да създаваш красота.


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay