Дакота Фанинг е новото лице на Marc Jacobs

Млада и супер талантлива. Дакота!

Познаваме я от големия екран, още когато беше малко момиче и си партнираше с големи актьори от ранга на Том Круз, Дензъл Уошингтън, Къртни Лав, Чарлийз Терон и куп други. Днес името на Дакота Фанинг е световноизвестно, виждаме я непрестанно в хитовите ленти, а по червения килим се слави като една от "най-добре облечените" дами.

 

Oh, Lola! е наименованието на новия аромат на Marc Jacobs, а русокосото цвете Дакота е рекламно лице на продукта. 17-годишната Фанинг е заснела рекламната кампания с фотографа Юрген Телър още миналата година, а за парфюма споделя, че е един от любимите ѝ.

 

Marc Jacobs разказват за Дакота, че се е справила много професионално, въплъщавайки се в ролята на модел. Кой знае, може би подобно на колежката си Ема Уотсън, която се снима за Burberry, а след това за Lancome, Дакота ще се превърне в едно от най-търсените млади лица в рекламния бранш.

 

Новият парфюм Oh, Lola! е много подходящ за летните дни – смесица от различни екзотични плодове и с лек, приятен аромат. Очаква се да излезе в продажба на 27 юли в САЩ, а малко по-късно и при нас.


1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 13.06.2011|10:16
Малкото сладурче вече е голяма и красива млада дама. Последно я гледахме в третата част на сагата "Здрач: Затъмнение", като Джейн Волтури. Във филма си партнира със световноизвестни актьори като Кристен Стюарт, Робърт Патинсън, Майкъл Шийн, Ашли Грийн, Ники Рийд, Джаксън Ратбоун, Келън Луц, Питър Франчели,Елизабет Рейзър и др. Дакота е една от най-богатите тинейджърки и се слави като една от най-добре облечените на червения килим.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay