Красота въпреки жегата

Грижата през лятото не е за подценяване

Красота въпреки жегата

Жега, хлор, влажност – тези летни влияния осуетяват и най-упоритите ви опити да изглеждате добре. С правилна грижа обаче, може да се справите с променящия се цвят на косата или размазаната спирала.

 

Ако косата ви мени цвета си всяко лято, и то не по ваше желание, е време да се сдобиете със специален балсам. Слънчевите лъчи изсветляват вашата коса, като засилват нейните жълти нюанси. За да предотвратите това, носете широкопола шапка или шал. Използвайте и балсам без отмиване, специално пригоден за защита през лятото.

 

Може би спиралата ви създава най-големи проблеми в жегите. Когато навън е горещо, е най-добре да използвате водоустойчив грим. Така ще имате перфектно лице през целия ден, без да се притеснявате, дали не се е размазало нещо от жегата.

 

Добре е да използвате слабо покривен фон дьо тен или минерална пудра. Така лицето ви ще изглежда съвсем леко освежено, без да товарите кожата си с пластове грим. Сложете и малко руж за естествена руменина. Помнете, че през лятото естествената красота е най-доброто решение, но все пак кожата и косата ни тогава се нуждаят от най-много грижи.

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 15.07.2011|14:04
През лятото не използвам почти никакъв грим, колкото се може по-малко гледам да се мажа, защото от тях се изпотявам повече. За мен, а и за всяка жена трябва да е задължително това, да използва продукти за коса, които да я предпазват от слънцето. Така косата изглежда по-жива, по-мека е и не се изсушава. Същото се отнася и за всякакъв вид кремове, които използваме. Трябва задължително да са със слънцезащитен фактор, колкото се може по-висок, както за лице, така и за тяло. Не трябва да обръщаме толкова внимание дали грима ни е добре, а дали кожата ни е защитена от вредните лъчи на слънцето.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay