Масивни аксесоари и шал в косите

<p>Кръгли очила и бански с животински щампи. Масивни аксесоари и шал, вързан на главата. Тези ретро мотиви са основни в модната фотосесия, правена от Джеси Обялор. На някои от кадрите моделът Джема е с бомбе, на други - с боти на дебел ток. Една уверена млада дама, която си играе с обектива в различни роли, напомнящи на минали времена. Можете да я видите в нашата галерия.</p>

Кръгли очила и бански с животински щампи. Масивни аксесоари и шал, вързан на главата. Тези ретро мотиви са основни в модната фотосесия, правена от Джеси Обялор. На някои от кадрите моделът Джема е с бомбе, на други - с боти на дебел ток. Една уверена млада дама, която си играе с обектива в различни роли, напомнящи на минали времена. Можете да я видите в нашата галерия.

2 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 25.06.2012|13:08
Шалът може да бъде детайлът, който допълва както облеклото, така и цялостният стайлинг, тоалета ни , така и косата.В летните дни той е модна алтернатива на шапките, защитава ни от слънчевите лъчи и може да скрие непокорната коса, за която не сме имали време да се погрижим.Доста практичен, удобен и артистичен аксесоар!
2
Не е посочен 25.06.2012|11:38
Много ми харесва шалът в косите!Трябва да се науча и аз да го правя
1
Не е посочен 25.06.2012|10:42
винаги много съм харесвала шалове в косите,но по неясни и за мен причини никога не ми се получава както искам
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay