Най-добрите в киното са и най-добрите на червения килим

Оскари за мода

Рийз Уидърспун
Рийз Уидърспун

Червеният килим на наградите "Оскар" е мястото, където звездите и техните дизайнери се опитват да заемат челните места в класациите за мода.

 

Сандра Бълок с тоалет на Vera Wang, Дженифър Хъдсън с рокля на Versace и Ан Хатауей, на която се падна и нелеката задача да бъде водеща на церемонията, бяха неотразими с избора си на тоалет в червено.

 

На лилавия цвят в различните му нюанси в звездната нощ бяха заложили Кейт Бланшет, която смеем да кажем, че е неотразима в роклята си на Givenchy, Мила Кунис, Хилари Суанг и Скарлет Йохансон.

 

Друга преобладаваща тенденция бяха роклите в цвят шампанско. Хoли Бери за пореден път ни остави без дъх с избора си на тоалет, до толкова, че не можем да решим дали ефирния тоалет краси нея или тя него. Като истинска златна статуетка е и Гуинет Полтроу в бляскавата рокля на Calvin Klein.

 

За появата си на 83-тата церемония по раздаването на наградите "Оскар" Рийз Уидърспун и Ейми Адамс избраха класиката. Актрисата от "Професия блондинка" си осигури място в класацията на най-добре облечените с изчистена рокля в черно и бяло на Armani, а с тъмносинята, спускаща се до червения килим, рокля на L’Wren Scott Ейми Адамс просто нямаше как да сбърка.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay