Не бързайте да се сбогувате с "лесните" дрехи

"Лесните" дрехи са удобни и много стилни

През 2011 година, женствените, стегнати в талията рокли се разхождат свободно по подиумите сякаш нищо не се случва. Платформите стават все по-високи и по-високи, с до 10-12 сантиметра. Което сами разбирате, говори за невъзможност да продължаваме със стила "просто, удобно и лесно". Но не се отчайвайте. Има някой неща, които трябва да имате в гардероба си на всяка цена, защото те са: също толкова актуални, класически, стилни и в същото време лесни за носене.

 

Шаловете са един от най-гъвкавите помощници на нашият стил и визия, което ги прави много лесни за носене. Те могат да бъдат евтини, което ви позволява да притежавате повече от един. Шаловете кореспондират идеално с всеки вкус.

 

Ако и вие сте на това мнение, значи със сигурност имате един лек и ефирен, черен на цвят, който да комбинирате със светла дреха, за да го омекотите и да го направите по-смилаем за погледите в офиса. Освен това, със сигурност имате един, който е ярък, акцентиращ цвят. Вероятно ако сте тъмнокоса е тюркоазено син, а ако сте светла е цикламен или дори червен. Тях ги комбинирате с неутрален цвят блуза и така получавате любимия си драматичен контраст, който вярвайте ни, е хит тази пролет.

 

За начините, по които се носят шаловете няма да говорим, защото това е изкуство, което всяка жена владее само върху собствената си шия. 

 

Братя на шаловете, по удобство и разнообразие, са клиновете. Море от разнообразие, дъга от цветове, Менделеевата таблица от материи и цяла геометрична система от дължини. Може да ги носите под туники, дълги ризи, къси дънкови поли, рокли... Само избягвайте да ги носите на важни срещи в офиса. Това е ежедневно облекло. За парти или разходка по магазините.

 

Ако сте неуверена в краката си, нека якетата или всяка друга горна дреха, да са по-дълги. Сложете колан, за да подчертаете талията си. Освен, че както стана ясно това шептят подиумите тази есен, леко пристегнатата талия е една от най-женствените и секси визии.

 

Жилетки и други горни дрехи. Когато купувате такава дреха, е по-важно да имате предвид няколко важни правила, отколкото да мислите какъв тип точно искате. Тези правила се прилагат при тениски, коприна, шифон и ризи. Изберете небрежно и свободно пред стегнато и тясно. Ще ви бъде много по-удобно, а и ще можете да заложите на слоеве и аксесоари, които да подчертават личния ви усет. Придържайте се към неутрални цветове – сиво, черно и тъмнокафяво. По този начин допълващите елементи ще са ярки и контрастни.

Спомнихте ли си за акцентиращите шалове?

 

Жилетките също са ваши добри приятелки. Те са функционални в студен ден, а ако добавите петънце цвят към натуралния им нюанс (препоръчително е жилетките да са сиви, черни, мръсно бяло, екрю) и акцентирате кръстчето си с колан по-средата, ви гарантираме не един и два погледа, веднага щом положите крак на улицата.

 

Белйзери и якета. Тясно дънково яке в тъмен деним и черен свободен белйзер са задължителни елементи към "лесния" гардероб. Огледайте се за дънково яке в естествено избледнял деним и го комбинирайте със свободна блуза от шифон или буквално раздърпана тениска, за да придобиете свеж и непринуден вид.

 

Ако искате по-женствено излъчване, под якето сложете секси пролетна рокля или ефирна дълга пола.

 

Блейзерът ви също може да добави едно особено шик докосване към ежедневния стил. Без значение дали е дълъг и свободен или малко по-къс и прибран. С шарена туника и едноцветен (същият цвят като на блейзера) клин може да се появите почти навсякъде.



0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 13.04.2011|14:32
Винаги са били и ще бъдат модерни удобните дрехи, а не модерните и неудобните. Все пак всеки човек трябва да се погледне в огледалото и сам да прецени кое е удобно и подходящо за него. Винаги с малко дрехи можеш да направиш различни и красиви комбинации.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay