Не правете ТОВА, ако искате обемни мигли

Не правете ТОВА, ако искате обемни мигли
Canva

Чсто се случва мъжете да имат по-гъсти и дълги мигли от нашите. За да се справим с тази несправедливост, използваме купища продукти, с които да подчертаем своите мигли и да създадем по-драматичен поглед. Но не се замисляме, че много от тези действия биха могли да нарушат вида им.

Ето какво да не правите, ако искате красиви и обемни мигли:

Използване на стари или замърсени грим продукти: Гримът, който е стар или съдържа микроби, може да доведе до раздразнение и загуба на миглите.

Използване на неподходящи продукти за премахване на грима: Агресивни продукти за премахване на грима могат да причинят увреждане на миглите. Винаги използвайте подходящи продукти за чувствителната област около очите.

Често търкане на миглите: Грубото отношение към миглите при нанасяне или премахване на грим може да доведе до загуба на косъмчета.

Прекомерна употреба на изсушаващи продукти: Продукти, които съдържат алкохол, могат да изсушат миглите и да ги направят по-крехки.

Неправилна грижа за миглите: Честото мачкане на миглите, неизправяне на изкривени мигли или употреба на износени инструменти може да причини увреждане.

Прекомерна употреба на изкуствени мигли: Честата употреба на лепило и изкуствени мигли може да доведе до загуба на естествените мигли.

За да се грижите правилно за миглите си, избягвайте грубите действия и използвайте подходящи продукти за грим и грижа. Ако имате проблеми с миглите си, е важно да се консултирате с козметик или дерматолог.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay