Обувки с характер

Изкуството се разхожда на висок ток

От Jenite.bg обичаме обувките. Още повече обичаме красивите обувки. Понякога просто ги гледаме, защото трудно балансираме на толкова висок ток. Но ценим произведенията на изкуството, изляти по крака.

Сега ни сполетя любов от пръв поглед с новата колекция на Тейлър Рийвс. Графичната дизайнерка от Калифорния рисува онази част от обувките, които често остават незабелязани. А именно подметките, вдигнати във висините.

Рийвс прави обувките си така, че всички да се обръщат след дамите, които ги носят. Не заради потропването с всяка крачка, а заради уникалните дизайни на подметката.

Кристиaн Лубутен може да е първият, озарен от гениалната идея да подчертае точно тази част от дамската обувка, но Рийвс я персонализира. Черепите, стилизираните рози, красивите пиратки предлагат широк избор от възможности точно определени обувки да бъдат нашите.

Както в живота, така и в изкуството си дизайнерката на Quiksilver залага на цветовете. Разгледайте нашата галерия, за да се уверите.

54 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 04.11.2011|17:24
Наистина страхотна идея, получават се невероятни уникати, да ти е кеф да ги носиш. Девойките от Rockacoca у нас правят нещо подобно, така че няма да е проблем и ние тук да се уредим с нещо подобно. ;)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay