Отминала тенденция в сегашно време

Тенденция от миналото

Помним как преди няколко години станахме жертва на модата и скъсихме дължината на блузите си. Разголени, показали своите пъпове, управлявахме света. Защо ви връщам към тези така забавни спомени ли? Защото модата винаги заимства своите модели от миналото, просто ни ги поднася деформирани.

 

Отново сме свидетели на такъв случай. Дизайнерите /цветната колекция на Missoni е добър пример/ са решили да върнат в ежедневието късите блузки, този път измествайки погледите малко под гърдите. Талията отново е възможно най-висока - без значение дали говорим за джинси, къси панталонки или поли - тя трябва да скрива пъпа.

 

Във всички случаи тук отново се залага на силата на голотата и сексуалното излъчване. Тази модна тенденция обаче не е за всеки! Не искаме да виждаме едва дишащи, пълни момичета, решили да се превъплътят в новата Наоми Кембъл, и да покажат своята плът.

 

Можете да заложите на нещо късо, но не впито по тялото. Микро топът, който покрива гърдите, а под него се е вместил удобен потник, е добър вариант. В магазините сме срещали и къси, тип раздърпани дрешки, които също допринасят за издължаване на силуета.

 

И един трик - за да изглеждате по-слаби, тънкият колан винаги е добра идея.

 

Сами преценете дали да заложите на такава "опасна" тенденция. Отново припомняме: пропорциите на тялото ви сами диктуват облеклото.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 21.06.2011|10:07
Изобщо не мога да кажа, че подобни дрехи могат да направят една жена да изглежда сексапилна! На слабите хора всичко им седи добре, но това не означава че им отива. За високата талия съм за, но за тези къси блузки нямам думи. Толкова много се радвах, че излезнаха от мода, а сега се разочаровах от новината, че се завръщат.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay