Прическата "пуф" се завръща, скъпи дами

Ако сте ходили на училище по всяко време през 2000-те , вероятно си спомняте как сте виждали коридори, осеяни с прическа тип пуф. Не знаем за вас, но в нашия приятелски кръг това нещо се наричаше "чучка" и до ден днешен си спомняме с умиление за тази визия. Само че настъпва обрат на събитията, които никой не е очаквал - този емблематичен пуф се завръща.

Ако не ни вярвате, просто се загледайте в последните кадри на знаменитостите – вижте Дженифър Лопес, Мередит Дъксбъри и Бела Хадид. Седмицата на модата в Париж по-рано този месец бързо се превърна в неофициално-официално родно място на кампанията "Bring Back the Pouf", с модела на Victoria's Secret Надин Леополд и Никола Пелц Бекъм, които съчетаха своите висши модни визии с "чучката". Но трябва да признаем, че повечето от тези визии са по-модерен и актуализиран вид на добре познатата ни прическа.

Как да пренесем тенденцията в прическите през 2023 г.?

Това, че пуфът се завръща не значи, че трябва да изглеждате като косплей като по-младото си аз от преди 15 години, поради което има начини да го модернизирате. 

"Виждаме как пуфът се завръща по по-спокоен и изискан начин", казва фризьорката на знаменитости Софи Шугърман пред POPSUGAR. Ако си спомняте, оригиналният пуф беше доста бухнал с много височина, но това вече не е така", казва тя. "Версията на пуфа от 2023 г. е по-фина."

Това е начинът, по който много от най-големите ИТ момичета на красотата го носят. Поддържането му по-загладен и използването на по-голяма част от косата почти създава илюзията за по-стилна визия. Работи върху всички типове коса, придавайки обем и интрига и е "перфектната възможност да добавите аксесоар като фиба или щипка", казва Шугърман.

Как да постогнем тази визия?

Тази прическа е подходяща за всички прически, типове коса и дължини. За начало оформете косата си както обикновено. Можете да я накъдрите, да се изсушите със сешоар, да изсушите на въздух или да оставите с вашите естествени къдрици. След това сте готови да оформите своя пуф. 

"Разделете частите, оформящи лицето и ги закрепете обратно в горната част на главата, като използвате лак за коса, за да укротите хвърчащите кичури и да добавите гъвкава фиксация със сатенено покритие", казва Шугърман.

Можете да използвате фиби, изискана шнола за коса или панделка, за да закрепите "чучката" си на място в задната част на главата. Шугърман препоръчва да завършите със спрей за блясък. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay