Прическата ще оцелее цяла нощ

Косата ви може да стои мирна дори по празниците

Derek Lam Fall 2011
Derek Lam Fall 2011
Ако трябва да си изберем едно-единствено място, от което да черпим вдъхновение за празнични прически, то със сигурност това ще бъде модният подиум. Не за друго, ами и там момичетата все бързат, облечени са с всякакви по вид тоалети и последното, което искат, е цяла вечер да се занимават с косата си. Също като нас в празничната нощ.

Като изключим някои по-претенциозни колекции, повечето коафьори залагат на естествената красота, що се отнася до прическите. Прилагат се лесни за домашна употреба похвати като връзване на опашка, прибиране с диадема и фиби, оставяне на естествени къдрици, подчертани само с малко пяна, както и сресване назад с лак за коса.

Ще грабнете вниманието на гостите по време на коледното парти, ако приберете само бретона си на темето. Така ще постигнете изключително женствено излъчване, тъй като ще откриете цялото си чело. А свободно падащата останала част от косата ви ще очертае естествените линии на лицето ви. Тази година в ревютата за колекция Есен/Зима на Derek Lam стилистите разчитаха именно на това небрежно сресване назад.

Няма съмнение, че именно легендарната конска опашка е най-бързото решение на проблемите ви с прическата. Когато отново сте оставили всичко за последния момент, най-добре грабнете един ластик, съберете косата си в небрежна висока опашка и намачкайте с пяна. По желание може да добавите финален щрих, като завъртите вързаната си вече коса за десетина секунди с машата. Ако изберете този лесен трик, в празничната нощ ще изглеждате елегантно и няма за миг да се притеснявате, че прическата ви се е развалила. Може да бъдете сигурни, като видите колко уверено и напето се разхождат по подиума моделите на Max Azria.

За специален ефект без усилия използвайте аксесоар за коса, който да изиграе ролята и на допълнение към тоалета ви. Черната панделка е запазена за малката рокля в същия цвят. Повече примери може да видите в нашата галерия.
24 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay