Променена до неузнаваемост

Парис Хилтън – от кукла Барби до принцеса на мрака

Парис Хилтън винаги успява да изненада и остави обществеността без думи. Прави го и този път при това, без да скандализира.

Известната с това, че е известна, риалити звезда позира за корицата на списание V, променена до неузнаваемост.

С руса изправена коса, тъмен грим и кожени дрехи, Парис Хилтън се появява в образ, който не е бил виждан до сега. От куклата Барби, облечена в розово и с чихуахуа в ръка, няма и спомен.

Фотосите са част от рекламната кампания за новото риалити на блондинката "The World According To Paris" ("Светът според Парис").

В специално интервю за списание V наследницата на империята "Хилтън" разяснява какво е да си знаменитост на една много крехка възраст и как семейството й е успяло да положи основите на един толкова впечатляващ бизнес.

Парис споделя и за двата гласа, които непрекъснато се борят в главата й и заявява: "Обичам да се забавлявам и да поемам рискове! Не копирам никого! Аз сама съм си кукла Барби!".

1 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 14.07.2011|17:35
Направо е неузнаваема, ако не пишеше коя е, нямаше изобщо да я позная. Да не би тази промяна да се дължи на раздялата с приятеля ѝ, с който се разделиха наскоро? Въпреки това ѝ отива и то много!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay