Рокля за трансформация на патето в лебед

Балет и мода

След като ви показахме как балетът навлиза все повече в модните тенденции, а именно – чрез ниските пантофки, сега ще подплатим твърдението си с още факти. В тази версия на "Лебедово езеро" белият лебед побеждава. Той е трансформиран и подобрен представител на доброто, защото всъщност е розов.

 

Метафората за лебеда описва как ще се почувствате, ако облечете тази рокля. Грозното пате ще се превърне в красива и изящна птица, която отгоре на всичко е и ужасно женствена.

 

Акцентът на кройката е върху талията, но далеч не напомня някоя абсурдна абитуриентска рокля. Розовото пък хем не е твърде наситено, хем се разграничава от пепелявите нюанси. Перфектен за носене цвят.

 

Детайлите са внимателно подбрани, за да не изглежда роклята претруфена. Супер изрязан гръб и "бухнала" долна част – модел, подходящ както и за официален повод, така и за ежедневието. Подобно грациозно излъчване има само рокля на балерина. Е, вече не само тя.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 12.05.2011|10:22
Роклята подчертава контурите на женското тяло и подобна кройка би отивала на различни фигури, особено на тези жени, които искат да прикрият някои от недостатъците си. Винаги съм харесвала много жените, които носят рокли, защото те изразяват стилът им и ги отличава от останалите.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay