Роклята ми е нова

А!Симетрия

Симетрията е низша форма на красота, а вашият стил е изискан. Затова на следващия шопинг изберете асиметрично попълнение на своя гардероб. Става дума за рокля, а цветовете са според вкуса ви.

 

Акцентът на дрехата може да е разлика в дължините – отпред и отзад, или пък странична. Заложете и на нееднаквите ръкави и ще се откроите от сивата тълпа.

 

Всякакви аксесоари са допустими, особено ако единият ръкав е тип "прилеп", а другият направо липсва. Тогава може да се окичите и с повече гривни на по-откритата ръка – ефектът мигновено ще привлече вниманието на околните върху вас.

 

Препоръчваме ви роклята да е памучна по две причини. Първо, материята е много по-приятна за носене през горещите дни (и нощи!), лесно се пере и не изисква специална поддръжка. Още повече, платът пада свободно, като запазва линията на дрехата. Така ще носите нещо удобно с шикозна кройка, а самочувствието ви ще е в небесата.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 19.04.2011|14:57
В черна рокля без рамо много жени се чувстват добре, но ако обичат да експериментират, смело могат да заложат на по-ярък цвят. Асиметричните модели успешно се комбинират с чантички клъч и ефектни дълги обеци. Особено актуални са вече втори сезон. С асиметрична рокля можем да отидем на парти или на романтична вечеря.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay