Силвестър Сталоун започва да се занимава с мода

Роки създава модна марка

Силвестър Сталоун ще създаде собствена модна марка, пише сайтът contactmusic.com. Тя ще се казва Sly Inc. и ще се появи през 2011 г.

 

64-годишният актьор, станал известен с ролите си в "Роки" и "Рамбо", заедно с дизайнера Майкъл Хенри, вече е измислил името на марката. Пред списание Men's Week Сталоун е споделил: "Мисля, че времето е идеално. В живота ми досега съм разбрал кои неща се получават и кои просто не стават. Облеклото е първата стъпка в изграждането на характера."

 

А съдружникът му Хенри казва: "Силвестър Сталоун обича да се облича добре и определено може да даде полезни съвети за дрехите и избора на аксесоар. Той държи да се чувства комфортно в дрехата, да е с идеалния часовник и най-добре пасващите очила. Затова и за неговата марка ще изисква най-висококачествените материали."

 

В началото под марката Sly Inc. ще излязат дънки, ризи, сака, бельо, часовници, а по-късно ще започне създаването на очила, козметични продукти, спортни дрехи и обувки. Таргет клиентелата ще бъде между 25 и 40 години.

 

"Обръщам голямо внимание на дрехите, които нося. Когато един мъж се научи да слага нещата на мястото им, започва да се грижи за себе си по-добре.", завършва Слай.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay