Туристически дестинации в дрехи

Нови и интересни предложения от Moschino

Туристически дестинации в дрехи

Айфеловата кула – според първоначалното намерение на създателите, най-известната забележителност на Париж е трябвало да се разглоби и продаде за скрап 20 години след построяването си. 

Червените телефонни кабинки – цветът им е избран така, че да привлича внимание отдалеч. Имало е моменти обаче, в които граждани на Обединеното кралство са се отвращавали от яркия нюанс и са искали нещо, което да контрастира по-малко със заобикалящата урбанистична среда. За да се угоди на тези вкусове, голяма част от кабинките били боядисани в сиво. 

Катедралата в Милано е строена в продължение на пет века. За разлика от другите европейски църкви, италианският шедьовър на готическата архитектура няма камбанария.

Това са някои от любопитните факти, които ще чуете от екскурзоводите в Лондон, Париж и Милано. Но ако евтини и краткотрайни посещения на споменатите дестинации вече могат да се намерят за по 250 евро, то вече ни е предоставена и възможност да ги "облечем". На двойно по-висока цена. За 500 евро можем да разходим и мадамата от Статуята на свободата из собствения си град.

Туристически дестинации в дрехиТуристически дестинации в дрехи

Роклите с туристически забележителности са част от новата колекция Cheap and Chic на Moschino за сезон Есен-Зима. Кейти Пери особено много е харесала предложението и облече рокля с телефонна кабина, комбинирайки я с ярко розов цвят на косата. Ако и на вас ви допада атрактивната визия, ще се зарадвате да разберете, че щампите се предлагат и върху блузи с къси, дълги или прозрачни ръкави. Всички те се комбинират чудесно с пухкави плетива, топли палта и шапки. 

Moschino са се погрижили също така да набавят и подходящи аксесоари за "архитектурните" дрехи. Носят се слухове, че истинската жена успява да побере целия свят в своята дамска чанта. Е, сега дори можем да носим забележителности от целия свят върху любимите си дисаги!

17 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 22.11.2011|17:37
Страшно ефекти предложения с тези огромни щампи! Единственият им недостатък е цената...
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay