Черил Коул с колекция обувки

Любовта към обувките вдъхновява певицата да направи свои

Черил Коул с колекция обувки

Любимката на Великобритания Черил Коул е сред най-новите "притежателки" на своя линия обувки. Певицата работи в сътрудничество с модната марка Stylistpick по дизайна им, който е въплътил нейния усет за стил и мода.

28-годишната певица призна пред медиите, че е горда притежателка на 2000 чифта обувки, а в първата си колекция е подходила с внимание към детайла. Смята, че всяка дама би могла да открие своите пантофки сред предложенията на Stylistpick.

"Положихме доста усилия през последите няколко месеца, работихме и по малките часове на нощта, но си струваше" споделя Черил на официалния сайт на марката. "Най-голямото ми притеснение бе дали идеята, която съм имала, ще съвпадне с крайния резултат. Опасенията ми, за щастие, се оказаха неоснователни" продължава още тя.

Дизайнерските обувки на певицата ще се продават на цени от 79.90 до 119.85 евро, а използваните материали са висококачествени, като преобладаваща е кожата.

29 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 07.12.2011|16:36
Черил доста умело успява да добави няколко сантиметра към осанката си благодарение на ултра високите обувки, с които най често я виждаме, досущ като Виктория Бекъм. Но не може да й се отрече, че добре се е справила със задача! :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay