Лейди и бодигардът

Един голям мъж пази своята малка дама

Клои Мориц е част от младото холивудско поколение, но уменията ѝ на модел също не са за подценяване. Последната ѝ фотосесия за сп. Interview е шокираща. Миньончето позира до Къртис Джонсън - състезател по американски футбол, висок над 1,90 м. За чернобелите кадри, заснети от Микаел Янсон, своеобразната двойка "звезда-бодигард" носи черни дрехи на Calvin Klein, Prada, Balenciaga and Valentino. И дава интервю на Дрю Баримор.

Клои Грейс Мориц е на 14. Изобщо не ни учудва, че е намерила своето място в сърцата на младите фенове. Тя изигра дете-супергерой в продукцията "Kick-Ass”, която излезе миналата година. Нейната героиня, Hit-Girl, има доста богат речник, приемлив повече за възрастни, отколкото за 13-годишни. The Los Angeles Times вдигнаха малко шум около това, доколко е приемливо малко момиченце да участва във филм с толкова много "лоши” сцени. Все пак повечето реплики на героинята ѝ биха били цензурирани в телевизионния ефир.

Вниманието към Мориц, поредната млада актриса в Холивуд, не стихва. Даже напротив, много скоро тя отново ще се появи в киносалоните. Просто Клои притежава всичко необходимо, за да стане любимка на продуцентите, особено на онези от фантастичното кино. Невероятен талант въпреки крехката си възраст. Способност да изразява емоциите си и невиждана красота. И едно умение, което е жизнено важно за пробив в киното - перфектна памет. Самата Клои споделя в интервюто си за това списание: "Когато бях по-малка, наизустявах всичко. Затова първата ми роля не ме затрудни с огромните, драматични диалози, които трябваше да рецитирам пред камерата.”

Ентусиазирана и зряла, малката Клои е професионална актриса. От онези, за които Холивуд има нестихващ глад. Тя е тийнейджърка, която се отнася сериозно към задълженията си. Може да играе и дете, и млада дама. И дано не се провали, като много други, посипани рано-рано със звезден блясък.

17 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay