5 зодии, които ще отмъстят на бившите си

5 зодии, които ще отмъстят на бившите си
Pexels

Скорпион

Ако Скорпион бъде захвърлен от вас, тогава наистина трябва да се уплашите. Може би дори трябва да промените името си и да се преместите в друга държава, защото един Скорпион определено ще си отмъсти и това и ще му хареса.

Те могат да държат злоба завинаги и никога да не се отказват. Така че дори да мислите, че сте наясно, не сте. Те могат да чакат толкова дълго, колкото им е необходимо, за да си отмъстят.

Можеш да се опиташ да ги вразумиш, да говориш с тях, но те няма да те слушат. Те няма да бъдат доволни, докато не си върнат и вие сте квит. Пазете се от бившия Скорпион.

Овен

Те планират отмъщението си! Няма да е нещо насилствено като хвърляне на неща или запалване на колата ви. Овенът е много по-умен от това.

Те ще ви унижат публично, ще гледат как се засрамвате и ще ви се смеят в лицето. Те просто ще се насладят на вашето страдание и ще го сравнят с това, през което са преминали, когато сте ги зарязали.

Те ще изберат публично унижение, защото знаят, че ако се опитате да им се отмъстите, няма да проработи. Те просто не могат да бъдат унижавани публично. Не им пука достатъчно.

Риби

По природа те са малко по-чувствителни и ако нещата между вас не свършат добре, определено ще ги нараните. И след като ги нараните, трябва да сте много внимателни.

Те може да изглеждат мирни и безобидни, но под повърхността се случват много неща, за които нямате представа. Те наистина могат да бъдат много злобни, когато ги нараните и правят неща, които обикновено не биха направили.

Нараняването ви ще се превърне в мисия на живота им. Те са тези, които никога не забравят и да се уверят, че страдате до края на живота си, ще бъде техен приоритет.

Така че може да се събудите една сутрин, години след като сте се разделили с Риби, осъзнавайки, че Рибите са виновни, че сте сами и нямате работа или към кого да се обърнете. Да, това лесно може да се случи.

Телец

Добре, нека си признаем! Телците са достатъчно страшни дори и без да са ядосани. Те просто отказват да отстъпят, дори и да не са съвсем сигурни, че са прави. Те никога няма да отстъпят.

Така че представете си, когато ги зарежете и нараните чувствата им? Не е ли страшно. Вие просто знаете, че те ще ви преследват и ще ви се кълнат, че ще ви се реваншират и няма да се откажат, докато не решат, че сте страдали достатъчно.

Дори да ви се реваншират не означава, че ще ви простят. Този упорит знак е наистина труден за разбиране, така че нищо не е изненада, когато става въпрос за тях.

Дева

Не е лесно да декодирате Дева. Те са много потайни и могат да сдържат чувствата си доста добре. Те са се научили да пазят нещата за себе си, така че никога не знаете къде сте с Дева.

Може би дори не са толкова отмъстителни като другите зодии, но при тях не можете да прецените дали ви обичат или мразят.

Тяхното настроение е точно такова. В един момент ще си помислите, че всичко е наред, а в следващия със сигурност ще разберете, че сте техният заклет враг.

Те ще изпращат злобни коментари и ще се държат пасивно-агресивно към вас, ако ги нараните, като ги зарежете. Те ще ви влязат в главата и буквално ще ви побъркат. Те обръщат внимание на детайлите и планът им да ви се реваншират ще бъде безупречен.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay