5 неща, за които обвързаните завиждат на необвързаните

Учудващо, но не е обратното

5 неща, за които обвързаните завиждат на необвързаните

Докато си сам и необвързан, си мечтаеш за това да срещнеш прекрасен човек, с когото да създадете стабилни отношения, да имате разцъфтяваща връзка и да се радвате на времето, което прекарвате заедно. Да, мечтите са хубаво нещо, но, когато се сбъднат, виждаме, че не всичко е така, както сме си го представяли. И пак започваш да ме мечтаеш.. за малко повече време, свобода и лично пространство. С една дума - когато си без партньор, мечтаеш да имаш такъв, а, когато той вече се е появил, мечтаеш за противоположното. Ето и нещата, за които най-много завиждат обвързаните на необвързаните.

За свободата им - Не ме разбирайте грешно, обвързаните не сме роби, нищо подобно, но понякога си мечтаем да имаме свободата да направим всяко нещо, което ни хрумне, а когато не си сам, малко или много трябва да се съобразяваш с други човек.

Вечерите сам със себе си.. и с голям шоколад, чаша вино, любима музика, книжка, одеяло.. неща, които е малко по-трудно да си позволиш, когато в апартамента не си сам. 

Те бленуват за повече място в леглото. Преди може и да сте искали да има някой до Вас в леглото, когото да гушкате, но след това вече Ви се иска да го избутате на земята.

В събота и неделя искат да се виждат с приятелите си, а не с свекъра и свекървата си.

За времето, което могат да отделят за спорт.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay