5 неща, които могат да убият страстта в една връзка

5 неща, които могат да убият страстта в една връзка

Лесно е да има страст в една връзка, когато тя е нова. Но обикновено нещата бързо се променят. Страстта започва да намалява все повече и в един момент просто изчезва. И въпреки че любовта е най-важното нещо в една връзка, страстта също не бива да бъде подценявана. За да имате успешна връзка, трябва да поддържате искрата, затова е важно да знаете кои са нещата, които могат да убият страстта във връзката и да се опитвате да ги избягвате. 

1. Обстановката може да убие страстта

Преставете си следната ситуация: Организирали сте си романтична вечер, гледали сте някой филм или сте вечеряли и се премествате в спалнята. Лягате на леглото, всичко изглежда перфектно и изведнъж се появяват трохи или шепа косми на леглото. Обстановката трябва да бъде предразполагаща. Ако искате да запазите страстта, поддържайте леглото чисто. 

2. Отхвърлянето на вашия партньор

Да бъдеш отхвърлен е изключително неприятно, но да бъдеш отхвърлен в леглото може да бъде още по-трудно, особено за мъжете. Съвсем нормално е да има моменти, в които няма да бъдете в настроение за секс, но трябва да подхождате много внимателно. 

3. Негативността

Да правите негативни коментари и да правите забележки на партньора си постоянно изобщо няма да помогне на отношенията ви. Нито на сексуалния ви живот. Ако искате нещата да се получават, вашият партньор трябва да бъде уверен. Ако постоянно подкопавате самочувствието му, не очаквайте нищо добро. 

4. Не работите за страстта 

Страстта не се случва от само себе си. Хората често забравят, че трябва да се потрудят за нея. Искрата трябва да бъде запалена и поддържана. Ако оставите всичко на произвола на съдбата, забравете за тази връзка- въпрос на време е да се разпадне. 

5. Прекалено строги сте към себе си 

Не бъдете прекалено строги към себе си. Увереността е секси. Не бива да се съмнявате в себе си. Вместо това поговорете с партньора си за нещата, за които се притеснявате. Ако сте с точния човек, той ви обича заради самите вас и го притесняват вашите недостатъци. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay