6 отличителни черти на зодия Козирог

6 отличителни черти на зодия Козирог

Не е изненада, че Козирогът е първият астрологичен знак за календарната година. Представителите на този знак са свързани с контрола и правенето на нещата по техния начин - а именно най-добрият. Родени между 22 декември и 19 януари са решителни. Те сякаш са на мисия и всеки, който се изпречи на пътя им, е по-добре бързо да отстъпи!

Астролозите казват, че тези, които се страхуват от гнева на Скорпиона, никога не са разгневявали Козирог... Какво ви говори това?

Освен това Козирозите се справят много добре сами и се движат плавно и стабилно, за да стигнат до върха. Изграждането на нещо дълготрайно и смислено, независимо дали става въпрос за връзки или кариера, е важно за тях и те биха се борили безкомпромисно, за да постигнат целите си.

Най-лоялната зодия

Когато се обвържете с някого, независимо дали е приятел или любовен партньор, вие се отдавате напълно на този човек. Хората, които имат значение в живота ви, знаят, че могат да разчитат на вас и това е една от личностните черти, които те обичат най-много у вас.

Затворени и резервирани

Козирозите са по-традиционни или резервирани от другите. По-малко вероятно да се отворят към света по начина, по който правят много други слънчеви знаци. Козирозите могат да бъдат толкова съсредоточени върху това да постъпят правилнод, че невинаги знаят как да изразят емоциите, да бъдат по-възприемчиви и да култивират интимност и връзка, които нямат цел или подвижност . Те също така може да са по-малко склонни да раздават свободно нещата, които са важни за тях - като времето си.

Никакви закъснения

Едва ли ненавиждате нещо повече на този свят от закъснението. Когато ви е грижа за някого, вие винаги се появявате навреме. След като обещаете, че ще бъдете някъде, вие сте там - обикновено малко по-рано. Сгтрашно много ви ядосва, ако някой не ви покаже същото уважение.

Имате план за всичко.., резервен план също

Имате тази невероятна способност да виждате всички сценарии, които могат да се разиграят в различни ситуации, което си е направо суперсила. Но от друга страна, това може да ви накара да се тревожите за всевъзможни небивалици, които хипотетично могат да се случат.

Имате невероятно търпение

Козирозите имат уникална връзка със зимата (сезонът им започва в деня, в който посрещаме зимното слънцестоене в западното полукълбо). Тази връзка с най-суровия сезон на годината дава на Козирога невероятно количество търпение и издръжливост. Поради тази причина те могат да оцелеят в най-тежките условия и понякога да са готови много жертви. Тук обаче има известни нюанси. Козирогът е много нетърпелив с всекидневни дребни неща, но точно обратното в дългосрочен план.

Ставате по-добри с годините

Козирозите са интересни зодии, защото продължават да се развиват и подобряват с времето. Точно като хубава бутилка вино! Въпреки че на някои представители на този знак може да им отнеме много време, за да разберат мястото си в обществото, след като го направят, те се придържат към него и щ се развиват.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay