7 отличителни знака на зодия Скорпион

7 отличителни знака на зодия Скорпион

Скорпионите често са спрягани за черната овца на зодиака. Но не можем да ги виним - все пак става дума за много комплексен знак, помещаващ у себе си много характеристики. Ако сте родени между 23 октомври и 21 ноември, то вие определено сте Скорпион.

Лоша репутация и тоскично повдение са едни от основните качества, с които хората описват този знак. Но това всъщност са само ниските вибрации на зодията. Те са много повече от това!

Тяхната същност излъчва сила и израстване. Справят се с травмите и неразбирателствата, възкръсвайки като Феникс. Често астролозите казват, че Скорпионът е толкова високо в небесата, че не обръща внимание на "долни", негативнни асоциации, свързани с него.

Този красив знак не се страхува да говори по теми, възприемани от обществото като табу. Може би това е и основната причина хората да се страхуват от него!

Интензивност

Скорпионът не обича да води празни приказки. Разговорите с него са дълбоки и проницателни, засягайки значими теми от живота. Той винаги ще се опита да проникне в душата на събеседника, за да го опознае по-добре. По тази причина Скорпионът не се хвали с много приятели, но за сметка на това всички хора в обкръжението му са истински. Така или иначе той не се привързва лесно към кого да е.

Нищо не им убягва

Те винаги предусещат, когато нещо не е наред. Имат радар за всяка неприятност и миниатюрен детайл. Никой не е способен да измами Скорпион. Силната му интуиция никога не го предава.

Не се страхуват да правят забележки

Сервитьорът не му се е усмихнал или някой роднина се е пошегувал неуместно. Скорпионът само това чака! Той никога не бяга от конфликт и отлично знае как да защити себе си. Те предпочитат да излеят гнева си, вместо да си си легнат ядосани.

Чудесен слушател

Вероятно първият човек на когото се обаждате, когато имате проблем е роден именно под този знак. Скорпионът е готов да разговаря с вас по всяко време - дори да е непознат на седалкта в автобуса. Те имат способността да останат емоционално ангажирани. Всеки има нужда от Скорпион до себе си, особено когато искате някой, който да ви изслуша.

Лоялност

Когато Скорпионите вярват в една връзка, те се борят за нея, дори и да е много трудно. Такъв човек не би ви оставил, ако наистина държи на вас.

Интровертност

Макар да са много експресивни, Скорпиоите имат нужда от време насаме със себе си. Те са и едни от интровертните знаци в зодиака. Това може би се приема като твърде мистериозно от околните. Но Скорпионите са си такива - обичат да слушат, но не обичат да споделят твърде много за себе си.

Емоционалност

Все пак това е воден знак - при тях винаги има много чувства. Не се изненадвайте, ако намерите книжка с любовни стихове в нощното чекмедже на вашия Скорпион или плейлист за всяко възможно настроение, скрит в техния акаунт в Spotify.

Чувственост

Скорпионите са най-сексапилният знак в зодиака. Дълбоката страст, която те изпитват не може да се сравни с нищо друго. Тази интензивност определено се простира до спалнята и извън нея. Но не става въпрос само за физическа интимност - те жадуват и за силни емоционални връзки.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay