Бар Рафаели прежали Лео и си има ново гадже

Красавицата остави Леонардо в миналото

Бар Рафаели
Бар Рафаели

Израелската красавица и топ-модел Бар Рафаели изглежда преживя бързо г-н ди Каприо и вече има нова романтична връзка, коментират свтовните издания.

 

Красавицата се раздели с Леонардо ди Каприо по-рано тази година и в момента Бар излиза с Дейвид Фишър, който й правеше компания през изминалия месец, докато двамата обикаляха света.

 

През уикенда, двойката беше забелязана в Израел, където двамата се забавляваха по клубовете в родния град на манекенката Тел Авив. По-късно те бяха засечени и на летището в Париж.


25-годишната Бар  и Леонардо се разделиха през май тази година след петгодишна любовна връзка. Като основна причина за раздялата си двамата изтъкнаха, че не са готови да се задомят. След раздялата, името на 36-годишния Леонардо се свързваше със звездата от сериала "Клюкарката" - Блейк Лайвли, както и с манекенката Ана Ягодинска.

 Рафаели също не остана за дълго сама и в момента Дейвид Фишър има щастието да бъде до нея.

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 12.07.2011|15:14
Много хубаво е направила даже. Може ли такава красива жена да бъде сама, без мъж до себе си? Не може разбира се! Щом той я прежали бързо бързо, защо тя да не може? След като не са заедно има право да си прави каквото си иска.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay