Годишен хороскоп за 2017г.(Овен, Телец, Близнаци)

Вижте какво Ви предстои през следващата година

Годишен хороскоп за 2017г.(Овен, Телец, Близнаци)

Овен(21.03-20.04)

2017г. няма да тръгне по мед и масло за вас. Ще се мъчите да намерите пътя си и ще се сблъскате с някои трудности през януари. Не се притеснявайте, Овни, вие сте хора, които не оставят нещата така. Въпреки всички проблеми, неприятни събития и трудности, ще дадете всичко от себе си да намерите средно положение и ще успеете. При подходящи условия, могат да бъдат направени компромиси, така че дайте шанс на хората да кажат какво са готови да направят. Април е месецът на големите промени. Ще имате възможността да направите някои много удовлетворяващи промени със себе си. На мястото на негативните мисли, ще се появят положителни. В контраст с трудностите от началото на годината, в края ще получавате всичко с лекота. Ще имате голям късмет и ще бъдете заредени само с положителни емоции. 

Телец(21.04-21.05)

Ще бъдете много състрадателни и добронамерени през тази година. Още през януари ще има хора, които ще искат да поплачат на рамото ви. Ще излъчвате положителна енергия, с която ще заразявате всички около вас. Целият този позитивизъм ще разтопи сърцето ви и ще раздавате всичко, без да искате нищо в замяна. През април трябва да бъдете много твърди и решителни. Ще изразявате негативните си качества, като инат, например, прекалено много. Но ако не намерите начин да се съобразяват, околните ще трябва да свикват. Плановете, които направите през тази част на годината, ще имат голям успех. В края на годината ще участвате в конфликти, които ще предизвикат силни емоции във вас и има голяма вероятност да променят начина ви на мислене. 

Близнаци(22.05-21.06)

В началото на януари ще ви се наложи да се върнете малко назад. Ще имате желанието да върнете някои думи и действия назад, но това няма как да се случи. Миналото е минало. Вие сте социални личности и можете да завържете разговор с абсолютно всеки, без значение какъв човек е. Фокусирани сте върху психиката на хората, а вие сте много добри в това. В удоволствие ще приемате всякакъв вид предизвикателства и ще се чувствате много уверени в себе си. Края на годината и по-точно ноември месец идва с малко по-негативни емоции. Ще поставите собствената си преценка под въпрос и няма да сте много сигурни в собствените си решения. Ще се окажете в един порочен кръг, няма да можете да се доверите нито на себе си, нито на околните. Това ще бъде само временно състояние и нещата бързо ще се подредят. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay