Годишен хороскоп за 2023 г.: Козирог

Годишен хороскоп за 2023 г.: Козирог

Вашата трудолюбива родна планета Сатурн е най-амбициозната от външните планети и тъй като 2023 г. започва с хармоничен съюз с въздушния Водолей, вие ще се стараете да възстановите чувството за баланс, най-вероятно свързано с финансите. Козирог, животът ви тази година е свързан с това да правите това, което трябва да направите, за да постигнете целите си. Използването на вашите уникални таланти и способности ще ви помогне да успеете в началото на тази година.

Когато Сатурн се премести в интуитивните Риби и вашия дом на общуване в началото на март, нуждата от сигурност и постижения ще започне да влияе върху вашия мисловен процес и начина, по който изразявате идеите си. Този транзит привлича вниманието към необходимостта ви да обмислите начина, по който се опитвате да изразите мнението си, и ви подтиква да предприемете действия, за да направите всички необходими корекции.

Тази година влиянието на Плутон заслужава вашето внимание! Неговото мощно пътуване през вашия решителен знак от януари до края на март ви поставя през някои драматични промени и може да причини уязвимост и нестабилност в както личния, така и професионалния ви живот. В много случаи от вас ще зависи да поемете отговорността и да се уверите, че нищо не излиза извън контрол, особено ако никой друг не се намеси.

Финански и кариера

Ще имате ползотворни резултати в области като недвижими имоти или покупка на къща. Продажбата на стария ви имот през първата половина на 2023 г. ще бъде ползотворнаа. Не само нещата ще бъдат печеливши, но и ще ви помогнат да се отървете от стари въпроси и проблеми. Разбира се, трябва да следите всички фактори - от местата за инвестиране до хората, с които участвате в подобни въпроси. В случай, че се сблъскате с проблеми при решаването на въпроси, не забравяйте да се огледате около себе си и да потърсите помощ от хора, на които имате доверие.

Тези от вас, които се занимават с парични въпроси или в кредитния бизнес, може да се сблъскат с някои проблеми около средата на месеците на годината. Невниманието обаче ще бъде обезпокоително. Предстои инвестициите през последното тримесечие на Новата 2023 година да бъдат печеливши. Ще се възползвате от всички видове парични намеси, които правите. Някои от родените в зодия Козирог ще се насладят на приключване на правни парични въпроси. Поради същото някои стари контакти ще се свържат отново с вас и ще ви помогнат в бъдеще.

Вие сте ориентирани към кариерата, фокусирани сте и планирате бъдещето си предварително. Вие сте Козирог, който вярва в упоритата работа и желае да се радва на успех въз основа на совя принос и годината ще ви помогне да се се развиете занчително. Хората с креативни профили ще бъдат ценени. Разбирането ви за работата ви ще се подобри, което ще ви помогне да видите нещата ясно. могат да се появят проблеми за тези от вас, които се подготвят за държавна работа или вече са в такава. Упоритият ви труд ще ви даде резултати, но чак до края на годината. Положителното отношение ще реши всичко.

Здраве

Здравето ви няма да е такова, каквото вис е иска през първото тримесечие на годината. Въпроси от последната година ще ви притесняват, ще ви натоварят психологически и психически. Не искате това, нали? Затова е най-добре да говорите и да изразите себе си. Ако имате нужда от медицинска помощ, ще бъде във ваша полза да я потърсите възможно най-скоро. Някои от вас могат да се сблъскат с проблеми, свързани с храносмилането. Неправилната диета ще бъде смущение в живота ви.

Тийнейджърите могат да се сблъскат с раздразнение и проблеми с ученето. Поемането на твърде много стрес би било вредно за вас. Затова си правете почивки от време на време. Приемете помощ от хора, ако искате. Все пак козирозите ще могат да се зарадват на добро здраве около третото тримесечие.

По-възрастните от вас може да имат проблеми със здравето си със смяната на сезона. Ще се сблъскате с болки в коленете и проблеми, свързани с гърба. Йогата и упражненията ще помогнат и ще ви предпазят от сериозни последствия. Прекарването на време със семейството също ще ви помогне да подобрите здравето си. Също така, ако сте подложени на някакво лечение, уверете се, че не изоставате с него. Ако търсите дългосрочно решение за здравето, изчакайте до последното тримесечие на 2023 г. Търпението е важно, тъй като ще подобри енергията ви. 

Любов

Изненади, възходи и падения и много повече от това! Хороскопът ви казва, че може да се сблъскате с проблеми с любимите си хора през първата половина на 2023 г. Двойките, въпреки че ще си прекарват очарователно, могат да се сблъскат с разногласия помежду си. Ако току-що сте започнали връзка, ще има много неща, които ще трябва да идентифицирате, преди да сте сигурни, че наистина искате този човек в живота си. Когато настъпи третото тримесечие на 2023 г., ще разберете, че ключът към всички тези неща и отговори е само един – комуникацията!

Двойките, които са заедно от известно време, ще вземат важни решения относно връзката си. Трябва да се уверите, че с човека до вас сте на една и съща страница. Трябва да разкривате истинските си чувства и колко много искате да направите нещата постоянни. Дори ако се карате дълго време, разговорът с партньора ви ще бъде ключът към разрешаване на проблемите. За да признаете какво наистина искате, не забравяйте да говорите.

При необвързаните скоро ще има възможнст за брак или среща с подходящ партньор. Или някой от вашите приятели ще ви свърже с някого, или може да се сблъскате с потенциален партньор на някое от социалните събирания, на които ще присъствате. Но не трябва да бързате - разберете какви са нуждите и изискванията за връзка на този човек. Освен това трябва да сте наясно какво искате, тъй като по-късно тази година може да имате проблеми, които биха могли да създадат празнини между вас и вашия партньор. Любовта обаче ще разцъфти през втората половина на годината, тъй като планетарният транзит ще благоприятства романтиката ви по изключително различен начин.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay