Дами и господа, запознайте се с най-мощните афродизиаци

Шоколад и вино - добре познатото демоде!

Дами и господа, запознайте се с най-мощните афродизиаци

Червеното вино и шоколадът са ретро! Отдавна отмина популярността им на афродизиаци, а днес славните позиции печелят други магьосници.

 

Удвоена доза страст никой няма да откаже, а освен малко чувствена музика, можете да засилите удоволствието с помощта на две билки. Запознайте се с г-н Женшен и г-н Шафран - новите приятели на сексуалните страсти.

 

Сигурни сме в тяхното силно действие не само от личен опит, но и защото е научно доказано. Действието на афродизиаците вълнува учените, а за да достигнат до победителите в сексуалната битка, те провеждат стотици изследвания.

 

За благоприятното действие на женшена над организма е изговорено много. Билката от източния свят често се използва в традиционната китайска и другите азиатски медицини. Тя притежава силен противовъзпалителен ефект и укрепва имунните функции на организма. Но стига толкова медицински факти, защото днес е ясно, че женшенът е сред най-мощните афродизиаци.

 

Шафранът пък е подправка, получавана от цветовете на шафрановия минзухар. Известен като "царят на подправките", той е и сред най-скъпите в света подправки. Съществуват три качества шафран: Mancha най-висококачественият шафран от областта Ла Манча в Испания, Rio - следващата по-ниска категория, Sierra – трето качество шафран, с по-високо съдържание на жълт цвят. Подправката струва много скъпо, но даже минималното й количество влияе на сетивата значително.

Оказва се, че разтапящият се шоколад, заедно с напитката на боговете, не са толкова добри в реалността, колкото си мислим. Широко разпространени митове се носят за действието на алкохола в леглото, но едно е сигурно - макар да повишава сексуалното желание, пречи на доброто представяне между чаршафите. За какаовото изкушение все още не съществува научно доказателство, че е свързано по какъвто и да било начин с възбудата.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay