Двойките ,които си разделят домакинската работа, правят повече секс

Всичко е хубаво, когато се прави от двамата

Двойките ,които си разделят домакинската работа, правят повече секс

Проучване на университета в Юта показва, че това жената да поема домакинските задължения не е правилно. За радост, има мъже, които го съзнават и след това са "възнаградени" с ласки от любимата си. Обратното, онези, които смятат, че мястото на жената е само в кухнята, но те не биха припарили там, защото им е под достойнството, твърде често остават на сухо през нощта. 

Разликата в цифри е следната. Тези, които си поделят домакинските задължения, правят между 6 и 7 пъти месечно секс, докато другите правят по 5 пъти най-много в месеца. Може би ще кажете, че разликата не е фрапираща и заради два дни повече, мъжете няма да се прежалят да влязат в кухнята при нас. Не сте напълно прави, обаче. 

Разпределянето на задълженията помага много на сексуалния живот, дори и да Ви звучи невероятно. Това е така, защото двамата партньори си стават по-близки. Те се научват да работят в екип и нищо чудно, докато единият готви, а другият чисти, да завържат приятен разговор и да се доопознаят. (Знаете, че цял живот опознаваме човека до нас). Това им спомага да си имат доверие и удоволствието от интимния контакт да е много по-голямо. 

Ето защо е хубаво да подканяте милите мъже, да Ви помагат повечко. След това и Вие , и те ще са доволни. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay