Дневен хороскоп за вторник, 13 май 2014

Пригответе се за днешния ден

Дневен хороскоп за вторник, 13 май 2014

Дори денят ви да е започнал зле, има надежда нещата да се оправят! Вижте какво са отредили звездите за вашата зодия днес, 13 май 2014 година.

Овен
Вашата емоционална страна има нужда да излезе наяве днес. Трябва да направите разлика между чувствата и моментните си "залитания”. Трябва да се отдалечите от околните, за да вземете правилните решения.

Телец
Страстите ще определят поведението ви днес, може да разберете че приятелите ви гледат с насмешка, точно преди да паднете. Но това е добре, знаете какво е добре за вас.

Близнаци
Вашите чувства са поразителни днес, но това колкото и лесно може да бъде толкова и трудно. Потърсете хора, които могат да ви помогнат или да се присъединят към вас.Обградете се с приятели!

Рак
Бързината е в синхрон с вашите планове за бъдещето, затова се подгответе за сериозни промени днес. Може накрая да се отървете от стар емоционален багаж.

Лъв
Някой близък до вас не работи във ваша полза.Това съвсем не значи, че могат да ви навредят. Те просто работят за своите  собствени интереси, но за нещастие не съвпадат с вашите.

Дева
Днес сте по-усмихнати от всякога и това действа ободряващо на всички от вашето обкръжение. Дори дъждовната прогноза за време не може да помрачи хубавото ви настроение!

Везни
Хората около вас може да са объркани, защото способността ви да обяснявате нещата не е съвсем наред днес. Не е необходимо да изнасяте лекции, за да ви разберат, просто няколко думи повече ще помогнат.

Скорпион
Личният ви магнетизъм да привличате хората е много висок, затова е необходимо да го разберете максимално бързо, за да можете да влияете на колегите си във ваша полза. Но все пак не се възползвайте от това.

Стрелец
Очертава се много спокоен ден за вас. Склонни сте дори да се скарате с някой, който ви кара да бързате. Опитайте се да не обиждате никого, но понякога настроенията ви са извън контрол.

Козирог
Ако случайно изпаднете в нетипична за вас ситуация, имайте едно наум. Днес определено не е вашият ден, така че бъдете предпазливи.

Водолей
Социалният ви статус е много важен за вас и в дни като днешният е редно да направите нещо по въпроса. Хората забелязват позитивните неща, които правите.

Риби
Не се чувствате добре днес и тези които са около вас ще ви помогнат. Странните неща ви влияят много силно всъщност. Просто виждате, че не съвпадат с живота ви.

За да следите вашия дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

 
2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 13.05.2014|18:24
Като цяло нищо особено.
3
Не е посочен 13.05.2014|16:07
Пак тежко начало на седмицата. ;)
2
Не е посочен 13.05.2014|13:50
изобщо не ми се струва, че е така, но да видим, не вярвам на такива хороскопи.
1
Не е посочен 13.05.2014|11:48
Личният магнетизъм да привличаме хората:) това звучи напрано като комплимент, но наистина най-малкото, което целя е да привличам колегите си, за мен те са само колеги и нищо повече.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay