Дневен хороскоп за вторник, 8 декември 2015

Какво ви очаква?

Дневен хороскоп за вторник, 8 декември 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Денят ви ще бъде много напрегнат и едва ще успеете да свършите всичката работа, която ви е затрупала. Отделете време за себе си вечерта и си починете, защото утрешният ден няма да е по-малко лек.

Телец
Заобиколени сте от хора, на които нямате никакво доверие. Налага се обаче да работите заедно с тях, което ви прави още по-мнителни от обикновено. Бъдете нащрек, защото със сигурност има опасност някой от тях да предприеме действия, за да саботира труда ви.

Близнаци
Утрото ще бъде освежаващо за вас, защото ще успеете да си починете за кратко и да дадете воля на мислите си. Така ще успеете да стигнете до решение на проблем, от който опитвате да се отървете отдавна.

Рак
Не искате да лъжете половинката си, но тя ви принуждава да скриете истинта. С поведението си човекът до вас ви задушава и отнема личната ви свобода. Ако не искате това да продължава по този начин, заявете позицията и правата си!

Лъв
Днес ще чуете новина, която коренно ще промени плана ви за деня. Налага се да преместите някои ангажименти, за да обърнете внимание на важната информация, на която сте се натъкнали. Тя е от значение за личния ви живот.

Дева
Днес вниманието ви ще бъде заето с любовни трепети и вълнения. Не можете да се концентрирате в работата си, защото постоянно мислите за новата тръпка в живота си. Тя е обещаваща и може да доведе дори до сериозна връзка. Трябва обаче да изиграете картите си правилно.

Везни
Не се чувствате добре здравословно. Навярно става въпрос за обикновено неразположение и загуба на настроението. Най-добре си останете у дома и си починете, за да се заредите със сили за утрешния ден.

Скорпион
Очаквате обаждане, което така и не идва. Престанете да разчитате на някой друг да решава вашите проблеми и вземете нещата в свои ръце. Животът ви си е само ваш и сами сте отговорни за действията си.

Стрелец
Инатът ви няма граници. Дори и да ви умоляват, не бихте признали, че този път този, който е сбъркал, сте вие. Готовите сте да измислите всякакви лъжи, за да не изречете думичката "Съжалявам”. Това упорство обаче няма да доведе до нищо добро.

Козирог
Денят ви не се отличава с нищо особено. Обикновеите работни задължения и домашни проблеми ви занимават и днес. Встрани от тях, няма нищо, за което да се притеснявате.

Водолей
Опитвате се да избегнете разговор със свой близък човек, защото знаете, че той ще ви упрекне за постъпките ви. Щом сте наясно с това и се стараете да го предотвратите, значи самите вие може би знаете прекрасно колко неправилни са действията ви напоследък.

Риби
Днес съвсем случайно ще срещнете човек, когото не сте виждали от години. Тази неочаквана среща ще ви зарадва и ще ви преостави възможност да възобновяване на някогашната дружба.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay