Дневен хороскоп за неделя, 13 декември 2015

Какво ви очаква в неделя?

Дневен хороскоп за неделя, 13 декември 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Денят ще бъде наситен с доста емоции и дори в един момент всичко това може да ви дойде прекалено. Може би трябва да се отдръпнете леко от ситуацията и да останете насаме със себе си. Чувствителни сте и не бива да рискувате да си провалите радостта.


Телец
Днес не бива  да се отклонявате от познатата проверена схема на действие. Нищо ново и непознато днес няма да ви донесе желания успех. Вървете по утъпканата пътека и оставете рисковете и новите изживявания за друг ден.

Близнаци
Денят е много приятен и всичко се нарежда чудесно. На пръв поглед ще се срещнете с много случайности, но трябва да помислите дали всичко е случайно, или съдбата или някой човек има пръст в цялата история.


Рак
Може да се наложи да се заемете с някои неща, останали недовършени цяла година. Важно е да не се разпилявате и да следвате докрай целта си. Няма да съжалявате, когато видите резултата. 

Лъв
Ден, който да прекарате с любимите хора. Споделете с тях нещата, които обичате, и направете нещо заедно. Имате нужда и от малко лична свобода и време да се вслушате в себе си, направете го и ще се почувствате по-добре.

Дева
Сериозните неща ще ви отегчават. Не бързайте да бягате, когато нещо не се получи според вашите очаквания, не се отказвайте лесно от намеренията си, проявете повече постоянство. Силните хора не се страхуват от малките неволи.


Везни
Днес ще се чувствате доста добре. Почивайте си по-енергично и по възможност някъде навън. Имате нужда от по-близък контакт с природата. Хубав ден за пътувания и срещи с хора и излизания с приятели, с които не сте се виждали отдавна.

Скорпион
Правете неща, които ви успокояват и ви дават усещане за умиротворение. Похарчете пари за себе си и за ваше удоволствие. Дребни спорове в семейството може да помрачат настроението ви. Не се обиждайте от дреболии.

Стрелец

Не се подлагайте на натоварвания - както физически, така и емоционални. Сметката за това съмнително удоволствие може да се окаже твърде висока. По-добре се отдайте на активна почивка и забравете за всички проблеми, които само ви досаждат.

Козирог
Днешният ден посветете на дома и семейството си, доколкото това е възможно. Не правете крупни покупки, защото ще се окажат неуспешни. Следвайте инстинкта си за това кое е ценно и кое не. Вечерта се отдайте на любимо занимание.

Водолей
Изнервени сте и всички около вас могат да го видят. Имате две опции - или да се стегнете и да не показвате чувствата си, или да им се оставите, но да не се сърдите на хората, които не ви разбират и ви поучават. Решението е изцяло ваше.

Риби

Не бъдете нетърпеливи, вие най-добре знаете, че хубавите неща стават бавно. Всичко ще се нареди както искате, но трябва да проявите малко повече воля и да сдържате емоциите си. Излезте на разходка и се вижте с приятели, за да се разсеете.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay