Дневен хороскоп за неделя, 21 февруари 2016

Какво ви очаква в неделя?

Дневен хороскоп за неделя, 21 февруари 2016

Овен
Преобладаващата част от вас са прекалено нервни и напрегнати. Задължително е да се владеете. В личен план ви очакват новости, които ще променят живота ви, правейки го по-приятен и желан. Усмихнете се на всяка една възможност, която съдбата ви предостави.

Телец
Ще получите сили и ще се измъкнете от една ситуация, като направите правилния избор. Отдайте заслуженото и на хората, които ви подкрепят и насърчават.Ако желаете да запазите вниманието на човека до себе си му покажете, че го уважавате и цените.

Близнаци
Добрите взаимоотношения, които имате с някой, близък по дух човек, ще ви подтикнат към ново начинание. Това може да се окаже възможност, която не е за пропускане. Следвайте посоката, която ви предоставя съдбата.

Рак
Денят ще бъде много успешен за повечето от представителите на зодията. Настроението ви е прекрасно и сте изпълнени с енергия.Имате желание за работа и за забавления. Ще имате време за всичко и със сигурност на хората около вас ще им бъде много забавно и интересно.

Лъв
Предстоят хубави промени. Изпълнението на задачите ще постави някои от вас на изпитания, за които може да не са подготвени. Не се отказвайте, можете да се справите, независимо от емоциите и чувствата, които те пораждат у вас.

Дева
Ще се поздравите с финансови придобивки и други удовлетворяващи ви развития в края на деня. В интимен план бъдете малко по-внимателни, за да не предизвикате конфликт от който нямате нужда.

Везни
Много проблеми ще се появят изненадващо и в неподходящия момент за вас. Това ще ви създаде напрежение, но ще трябва сами да се справяте. Любим човек ще ви поднесе приятна изненада и това ще ви разтовари.

Скорпион
Денят ви е натоварен, но учудващо за околните успявате да се справите с всяко нещо, което се изпречи на пътя ви. Имате неизтощима енергия, която се подхранва от оптимистичните ви възгледи относно резултатите от работата ви.

Стрелец
Днес бъдете внимателни, за да не пропуснете част от информация, която може да ви бъде полезна на по-късен етап. С навременните си и точни действия ще се справите с непривична за вас ситуация. Отделете вечерта за среща с приятели.

Козирог
С умението си проникновено да вниквате в нещата, да разбирате чуждата болка и да откликвате на нуждите им се превръщате в търсени и предпочитани партньори. Днес няма да ви липсва внимание, но все пак се пазете от недоброжелатели.

Водолей
Осланяйте се на разума и прагматизма при вземане на решения. В личен план са възможни непредвидени ситуации, които да помрачат настроението ви. Ще трябва да се справите. Само не бъдете твърде емоционални и не бързайте.

Риби
Не предизвиквайте близките си с необмислени приказки и ще запазите добрия тон. Не пропускайте да направите и нещо лично за себе си. Имате нужда малко да се поглезите, за това направете го.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay