Дневен хороскоп за неделя, 27 декември 2015

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за неделя, 27 декември 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Нетърпеливи сте и искате да видите някой, който не ви излиза от главата. И това време ще дойде, но не бива да насилвате събитията, защото това няма да доведе до нищо добро. Отпуснете се и не плувайте срещу течението.

Телец
Хората казват, че много хубаво не е на хубаво, но в случая не е така. Щастливи сте, имате повод да се радвате и е редно да се отдадете на тези прекрасни чувства. Не се страхувайте от емоциите, понякога е добре да им се насладите.

Близнаци
Струва ви се, че някой крие нещо от вас и сте станали доста мнителни. Не може да се отпуснете и сте постоянно нащрек, за да разкриете голямата конспирация. Така по-скоро няма, а всичко е плод на въображението ви.

Рак
Тихите води са най-дълбоки - това ще бъде урокът, който ще научите днес и то по трудния начин. Хубавото е, че това вече ще ви е като обеца на ухото и няма да бъдете толкова доверчиви към откровено съмнителни хора.

Лъв
Бъдете по-мили и услужливи и пред вас ще се отворят много врати. Сега е времето за повече щедрост и доброта, която със сигурност ще бъде оценена подобаващо. В крайна сметка не бива и да искате полза от всичко - бъдете по безкористни.

Дева
Празничното настроение не ви напуска и това е чудесно, защото сезонът на вълшебствата не е приключил. Очаква ви приятна изненада, която ще ви зареди с положителни емоции и ще ви накара да тръпнете в очакване.

Везни
Внимавайте с приказките, защото може да се изпуснете за нещо, което не бива да казвате и то пред неправилните хора. Днес е по-добре да се отдадете на по-спокойни занимания и да отбягвате шумните тълпи, които ще ви изнервят.

Скорпион
Помислете хубаво за нещата от живота, време е да прецените какво искате и какво трябва да направите, за да постигнете желаното. Нахъсайте се и започнете малко по малко да работите за осъществяването на мечтите си.

Стрелец
Днес прикривате емоциите си твърде добре и ще останете истинска загадка за някой, който отдавна се опитва да открие път към вас. Трябва да допускате хората до вас, защото в противен случай ще ви бъде трудно да откриете щастието.

Козирог
Днес темата ви за размисъл ще е дали целта оправдава средствата. При все, че сте готови на почти всичко в името на онова, към което се стремите, днес изведнъж ще ви заинтригува и моралната страна на въпроса.

Водолей
Денят е отреден за мързелуване, прекарайте повече време с близките си хора или се срещнете с приятели, които не сте виждали отдавна. Това ще ви зареди с много положителна енергия и ще ви накара да се усмихнете.

Риби
Вниманието ви е насочено към грешния човек и по този начин може да изпуснете някой, който наистина си заслужава. Преразгледайте приоритетите си и решете кое е най-важното нещо за вас. Само така ще бъдете щастливи и в мир със себе си.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay