Дневен хороскоп за неделя, 5 юни 2016

Какво ви очаква днес?

Овен

Денят ви ще бъде осеян с трудности от личен характер. Като че ли хората около вас са се наговорили да ви правят проблем за щяло и нещяло. Имайте предвид, че ще се изнервите доста.

Телец

Нямате време за губене - в момента се на житейски кръстопът и трябва да вземете решение веднага. Звездите са предначертали промяна във вашия живот, така че  не се колебайте, на прав път сте.

Близнаци

Иска ви се да се запознаете с нови хора, а днес ще имате такава възможност. Ще попаднете на доста оживено място, остава само да включите своя чар в действие.

Рак

Сякаш животът ви е в някаква дупка, от която няма излизане. А опитвате ли се изобщо да я напуснете? Денят е идеален да си зададете някои основни житейски въпроси.

Лъв

Оставете се сърцето да ви води - стига толкова планове и сметки. Определено няма да сбъркате - още днес ще усетите промяната към по-добро. Животът ви най-сетне ще добие смисъл.

Дева

Забавете темпото във всички аспекти на живота си. Вие препускате и не се наслаждавате на случващото се. Ще допуснете голяма грешка, ако не се вслушате в съветите на своите приятели.

Везни

Целият ви живот се основава на емоциите и това е хубаво само донякъде. За да постигнете финансова стабилност, е необходимо да бъдете малко по-рационални.

Скорпион

Имайте търпение - хубавите работи се случват бавно. Бихте могли да изчакате търпеливо онова, което ви е предначертано. Само така мечтите ви наистина ще се сбъднат.

Стрелец

Всичко ви се струва безсмислено, но тази демотивация е временна. Днес останете насаме със себе си - това е най-доброто лекарство за измореното ви съзнание. Общуването с другите само ще ви изнерви още повече.

Козирог

Днес е ден за равносметка. Ще си изясните какво сте постигнали до момента, както и какво ви предстои. Вечерта ще усетите силна нужда от смислен разговор и тъкмо тогава ще се появи човек, с когото да го проведете.

Водолей

Дишайте дълбоко и бройте до 10 преди да кажете нещо днес. Напълно е възможно да обидите някого, затова е по-добре в конфликтна ситуация просто да си замълчите. В противен случай ще кажете нещо, което ще има ужасни последствия.

Риби

Лошите спомени отдавна са в миналото, но не можете да управлявате сънищата си. Именно един такъв сън ще ви кара да се чувствате уязвими цяла сутрин. След това обаче ще прекарате деня си с важен за вас човек, който ще разсее всички съмнения и тревоги, появили се в душата ви.

За да следите дневния си хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay