Дневен хороскоп за петък, 18 декември 2015

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за петък, 18 декември 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Последният работен ден от седмицата няма да бъде толкова натоварен, колкото първите. Ще имате възможност да се занимаете с лични ангажименти, тъй като на работното място няма толкова много задачи за вас.

Телец
Искате да извлечете най-доброто от тежката ситуация, в която се намирате в момента, но едва успявате да откриете такова. Един неочакван дивидент е скрит някъде измежду проблемите. Ако го разпознаете, ще успеете да се справите с трудностите по-бързо.

Близнаци
Хитруването няма да ви спечели уважението на околните. Опитвате се да измамите, за да спечелите надпревара, която е към своя край, а вие все още сте на много задна позиция. Преценете кое е по-важно - победата или репутацията ви!

Рак
Целомъдрието е основната характеристика, с която околните ви обрисуват, когато говорят за вас. Имиджът ви в обществото е безупречен, а вие не правите нищо особено, за да го поддържате такъв. Добротата ви е вродена.

Лъв
Хвалите се прекалено много заради постижения, които не са ваши. Недейте да говорите вместо този, който ги е осъществил. Ако той иска всички да разберат за успеха му, сам ще го разкрие.

Дева
Флиртът невинаги е толкова безобиден, колкото нас вас ви се иска. Днес ще разберете това, като оставите грешно впечатление у човека, който участва в него. Това ще ви бъде за урок.

Везни
Не можете да си обясните как хората могат да бъдат толкова жестоки. Ставате свидетели на много тъжна случка, в която наяве излизат човешките пороци и най-лоши качества. Денят ви е помрачен от видяното и ви трябва време, за да престанете да мислите за това.

Скорпион
Абсолютно винаги, когато ви се иска късметът да бъде на ваша страна, това не се получава. Днес няма да бъде по-различно. Имате нужда от голяма доза от него, но така и няма да я получите. Ще трябва да разчитате единствено на себе си.

Стрелец
Не плачете за този, който не плаче за вас. Напразно давате сърце и душа за човек, който би направил много малко за вас в замяна. Преценете кои хора заслужават сълзите ви и дали изобщо някой има тази "привилегия”.

Козирог
Приказките, които чувате по адрес на свой неприятел, са напълно неверни. Недейте да вярвате в тях само защото така ви е по-удобно. Разчитайте на истината, а не на слуховете.

Водолей
Денят ви ще бъде твърде скучен, а вие нямате възможност да направите каквото и да било, за да го разнообразите. Намирате се на място, на което не искате да прекарате деня си, но нямате друг избор.

Риби
Като цяло няма нищо лошо, което да се случва в живота ви, но вие сте някак потиснати и тъжни. Причината за това вероятно се крие дълбоко в душата ви и дори самите вие не си давате сметка за нея.

4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay