Дневен хороскоп за петък, 26 февруари 2016

Какви емоции ще ви сполетят през последния работен ден от седмицата?

Дневен хороскоп за петък, 26 февруари 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Докажете любовта си с романтичен жест. По принцип не си падате по подобни сладникави действия, но именно заради това ще предизвикате приятната изненада, която половинката ви ще приеме с отворени обятия.

Телец
Приповдигнатото ви настроение граничи с налудничавост. Околните не разбират ексцентричната ви натура и е възможно да ви сметнат за леко странни. Няма защо да им се сърдите - държанието ви наистина е необяснимо.

Близнаци
Спрете да чакате чудото, което ще промени живота ви, а сами бъдете това чудо! Ежедневието ви няма как да се промени от самосебе си - трябва самите вие да предприемете първата крачка, иначе животът ви ще стои все на същото място.

Рак
Усмихнете се! Положението няма винаги да е толкова трудно, колко е в момента. Наясно сте, че след всяка буря изгрява слънце - защо си позволявате на унивате? Посрещнете новия ден с позитивна нагласа и тя ще се окаже оправдана!

Лъв
Парите не са всичко на този свят! Вие осъзнавате това много ясно, но днес ще се наложи да доказвате тази истина на свой близък човек, който изглежда е заслепен от паричните постъпления. Предайте своите уроци, които са ви научили, че нищо материално не е вечно.

Дева
През целия ден сте в много добро настроение и ви се иска да се занимавате с дейности, които наистина са ви приятни. За щастие, ще намерите времето да ги осъществите, което ще ви донесе още много радост и усмивки.

Везни
Всичко в крайна сметка ще бъде наред. Тежкият период, в който се намирате в момента, няма да трае вечно. Трябва просто да не забравяте това - няма какво друго да направите, за да се измъкнете от лошия капан, в който сте попаднали.

Скорпион
Днес не ви е до разговори, било на живо, било по телефона. Имате нужда да бъдете сами, но околните като че ли изобщо не го разбират и отказват да ви оставят на мира. Не им се сърдете - те просто са загрижени за вас.

Стрелец
Ще прекарате деня у дома, затрупани със задължения, които трябва да бъдат свършени до вечерта. Помолете близките си за помощ, защото задачите са твърде много за един човек, а засягат цялото семейство.

Козирог
Предстои ви важна промяна в живота. Ще напуснете място, което до момента за вас е било изключително значимо - може да става дума за работното ви място или пък това, на което живеете. Трансформацията в личния ви свят обаче ще бъде огромна.

Водолей
Време е за забавления! Приключвате работната седмица повече от успешно и е напълно нормално да се възнаградите за положените усилия. Затова прекарайте вечерта в радостни преживявания с любими хора. Така ще се освободите от стреса.

Риби
Мълчанието няма да ви донесе никакви привилегии. За да получите това, което ви принадлежи, както и онова, което сте си заслужили, трябва да повишите глас. Няма място за скромност в професия като вашата.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay