Дневен хороскоп за понеделник, 21 декември 2015

Какъв ще бъде денят за вас?

Дневен хороскоп за понеделник, 21 декември 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Обичате да бъдете наясно с всичко, което предстои да се случи в деня ви, но това просто е невъзможно. Днес ще ви се случат толкова много неочаквани случки, че направо ще ви се завие свят от изненади.

Телец
Половинката ви се съмнява в думите ви. Нямате представа какво е породило недоверието на човека до вас в това, което казвате, но трябва задължително да си върнете вярата му във вас. Разберете каква е причината и я отстранете.

Близнаци
Очаквате важно обаждане, което така и няма да получите. Не знаете дали вие сами да потърсите човека, който е обещал да се свърже с вас, или не. Изчакайте още един ден и ако все още не сте чули и дума от него, му се обадете.

Рак
Дългогодишното ви приятелство с един от най-близките ви хора е поставено на огромно изпитание. Вината е както във вас, така и в човека отсреща. Не позволявайте на каквото и да било да разваля добрите отношения помежду ви.

Лъв
Работните ви ангажименти днес нямат край. В края на деня ще бъдете толкова натоварени, че ще ви се струва, че вече е последният, а не първият работен ден от седмицата. Постарайте се да си отделите няколко часа за почивка вечерта.

Дева
Днес е ден за забавление. Осигурете си преживявания, които ще ви донесат много положителни емоции и усмивки. Само така ще успеете да се въоръжите с търпение за предстоящите предпразнични работни дни.

Везни
Поведението ви през днешния ден не е никак уважително спрямо труда на колегите ви. Дори нещо да не ви харесва в тяхната работа, недейте да злословите и да ги обсъждате зад гърба им.

Скорпион
Днешният ден ще ви предложи поредната порция предизвикателства, които енергичната ви натура от своя страна ще приеме с нетърпение. Не се тревожете, звездите са на ваша страна и подкрепят всяко ваше начинание.

Стрелец
Денят ви ще бъде изпълнен със затруднения. Сблъсквате се с не един проблем, който трябва да разрешите в кратък срок, и това ви напряга, защото не знаете дали ще успеете да се справите. Вложете всичките си усилия, не се отказвайте и всичко ще бъде наред.

Козирог
Ето че с края на седмицата идва и краят на вашите временни затруднения, свързани с работата и изпълнението ѝ. Затова е време най-накрая да се успокоите, да си поемете дълбоко въздух и да посрещнете с усмивка заслужената си почивка.

Водолей
Стига да потискате импулсите си и да се постараете да реагирате възможно най-умерено и премислено, звездите обещават един изключително спокоен и в същото време ползотворен ден.

Риби
Денят ще бъде сив, но вечерта предлага възможност за интересно събитие, което е добре да не пропускате. То може да ви осигури ново запознанство, което изобщо няма да е без значение за бъдещето ви.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay