Дневен хороскоп за понеделник, 28 декември 2015

Какво ви очаква?

Дневен хороскоп за понеделник, 28 декември 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Празничното настроение никак не ви е напуснало, а се налага да се настроите на работен режим. Докато успеете да го направите, половината ден ще е минал. Подходете по-отговорно към задълженията си на работното място.

Телец
Обичате да експериментирате и днес ще имате перфектна възможност да го направите. Променете някаква съществена част от ежедневието си, внесете промяна в имиджа си - пристъпете към осеществяването на смелите си идеи!

Близнаци
Усмивката е на лицето ви през целия ден и няма нищо, което да успее да я свали оттам. Дори опитите на най-големите ви врагове да ви сломят, няма да бъдат успешни. Ще прекарате деня си щастливо и весело.

Рак
Чувствате се като затворник в собствения си живот. Нямате възможност да направите нищо от това, което ви се иска, заради обстоятелства, които не можете да промените. Това положение скоро ще се промени.

Лъв
Днес ще попаднете в неловка ситуация, от която трудно ще успеете да се измъкнете. Шегата няма да ви спаси, а лъжата още повече ще затрудни положението. Най-добре бъдете искрени - така резултатът ще бъде най-благоприятен за всички.

Дева
Днес не е най-добрият ден да предприемате промени, оставете ги за по-нататък. Перспективата в близко бъдеще изглежда много по-добра.

Везни
Ако се уповавате на уменията си, ще постигнете невероятни резултати на работното си място. В случай че разчитате единствено на късмета, няма как да очаквате големи постижения. Не стойте със скръстени ръце, а се залавяйте за работа.

Скорпион
Очаровани сте от някого и ще искате да помагате на хората. Ще се срещнете със стари приятели, които ви вдъхновяват и ще се впуснете заради това в дълбоки размисли.

Стрелец
Погрижете се за собствените си нужди. Дори другите да изглеждат безпомощни днес. Понякога най-доброто, което може да направите, е да разберете дали другите биха направили нещо за вас.

Козирог
Надеждата, която таите през последните дни, днес ще се окаже напразна. Не позволявайте на това да ви съсипе, а вдигнете гордо глава и продължете напред.

Водолей
Усмихвайте се напук на трудностите. Иначе настроението ви ще бъде съсипано през целия ден. Не позволявайте на негативните хора да влияят на емоциите ви.

Риби
Поведението на половинката ви ви плаши. Човекът до вас се държи не само странно, но и арогантно. Ако не можете да си обясните причината за това, най-добре попитайте негов близък човек какво става, а не го засипвайте директно с въпроси.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay