Дневен хороскоп за понеделник, 5 май 2014

Разберете какво да очаквате от днешния ден

Дневен хороскоп за понеделник, 5 май 2014

Дори денят ви да е започнал зле, има надежда нещата да се оправят! Вижте какво са отредили звездите за вашата зодия днес, 5 май 2014 година.

Овен
Емоционално не сте добре точно сега. Чудесно време е, за да се справите със старите си проблеми, които ви притесняват и могат да забавят бляскавото ви бъдеще. Свършете си работата.

Телец
Комуникирате добре днес - дори още по-добре с вашата любовна половинка или членове на семейството. Фокусирайте се върху връзките си и вижте дали можете да разрешите проблемите си чрез някаква сделка или компромис.  

Близнаци
Ще свършите чудесна работа днес само ако оставите на страна притесненията си. Комуникацията е изпълнена с напрежение и неяснота, но това ще премине.

Рак
Вашето емоционално състояние е много важно и затова трябва да откриете какво ви прави по-добри във всичко, с което се захващате. Бъдете сигурни, че с близките ви сте на едно и също мнение.

Лъв
Опитайте нещо тотално ново. Всъщност стигнете по-далеч - вземете семейството и приятелите си с вас. Връзките с близките ви са много добри - направете нещо забавно заедно.

Дева
Вашите най-добри приятели се опитват да ви помогнат да се справите с главоболията си затова им се доверете. Лесно е и няма да ви струва нищо.

Везни
Свържете се с вашите приятели днес, особено с тези, с които не сте се чували от известно време. Имате нова емоционална енергия, която ще ви помогне да възстановите своето величие.

Скорпион
Интуицията ви е най-силното оръжие днес. Вашата лична енергия става все по-силна и трябва да се възползвате от нея максимално много, преди да започнете да я губите.

Стрелец
Днес имате вашите съмнения. Трябва да се впуснете в дълбокото, в друг случай нещата ще стават все по-странни.

Козирог
Ако не сте сигурни какво да правите, само се огледайте наоколо и ще разберете правилната насока. Така ще откриете решението на много проблеми. Вашата умствена енергия е много силна и ви насочва към най-важните проблеми за разрешаване.

Водолей
Опитайте да не се притискайте прекалено - преиграването не е изключено. Ще разберете, че може да изразходите енергията си по друг начин. Радвайте се на това, което имате.

Риби
Чудесна идея изниква в главата ви днес затова продължавайте да я осъществявате все така фокусирано. Това е началото на нещо наистина голямо.

За да следите вашия дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay