Дневен хороскоп за понеделник, 5 януари 2015

Как ли ще започне първата работна седмица за тази година

Дневен хороскоп за понеделник, 5 януари 2015

Овен
Някак усещате, че този ден започна не особено добре. Това обаче не означава, че ще приключи така. Имайте вяра, че всичко ще се оправи!

Телец
Смятате ли, че трябва да направите нещо ново и щуро? Ако отговорът е положителен, то днес е денят за подобни начинания.

Близнаци
Върху вашите плещи тежат проблемите на всички наоколо. Днес може би е най-добре да си останете вкъщи, за да решите своите собствени.

Рак
Напълно възможно е да срещнете някого, който ще промени живота ви из основи! Слушайте сърцето си и всичко ще бъде наред.

Лъв
Не е редно някой друг да решава накъде да поемете. Днес се вслушайте във вътрешния си глас и ограничете максимално външното влияние.

Дева
Денят е прекрасен без видима причина. Когато сте добри с околните, доброто ви се връща двойно - може би това е тайната на вашето благоденствие.

Везни
Бъдете малко по-взискателни към себе си. Губите мотивация и това ще се отрази зле на работата ви.

Скорпион
С каквото и да се захванете днес, ще успеете да го свършите по-бързо и по-добре от очакваното. Не се страхувайте от обратите на съдбата - те биха могли да направят живота ви интересен.

Стрелец
Накъдето и да се обърнете, виждате проблеми. Защо сте толкова черногледи днес? Може би сте преуморени и имате нужда от почивка. Помислете по въпроса.

Козирог
Сякаш вашето търпение е колкото най-дълбокия кладенец. Днес някой доста ще ви лази по нервите, но вие ще го обезоръжите с хладнокръвието си.

Водолей
Днес денят ви ще мине под знака на силната, направо неудържима енергия. Ще правите щуротии, които обаче няма да ви донесат негативни последствия.

Риби
Иска ви се животът да е пълен само с възходи, но съдбата обича баланса. Ето защо не се плашете от сълзите - те предвещават усмивки!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay