Дневен хороскоп за сряда, 10 септември 2014

Разберете какво да очаквате от средата на седмицата

Дневен хороскоп за сряда, 10 септември 2014

За да сте постоянно информирани за събитията, които ви предстоят, следете вашия дневен хороскоп в Jenite.bg във фейсбук!

Овен
Днес сте финансово независими, което ще ви даде много самочувствие. Но не се лъжете, това може да ви изиграе лоша шега. Пазете се от непредвидени разходи.

Телец
Имате нужда да останете насаме със себе си. Радвайте се на приятна книга или хубав филм през вечерта. Това ще ви даде необходимото спокойствие, от което толкова се нуждаете напоследък.

Близнаци
Комуникацията ви е на ниво. Развивате се непрекъснато през този месец. Сега е моментът да вземете живота си в ръце и да се издигнете професионално. Не пропускайте възможности.

Рак
Днес сте изключително емоционални. Внимавайте, защото има много хора, които с мили думи ще ви навредят, а комплиментите, които ви правят могат да бъдат лъжливи.

Лъв
Горделивостта ви е изострена до краен предел. Усещате, че ще започнете ново начинание, което ви прави изключително емоционални. Контролирайте чувствата си.

Дева
Макар да сте надарени с проницателен ум, днес трезвото ви мислене е "излязло в отпуска". Трябва да внимавате, когато сключвате делови сделки и на работното място, за да не допуснете някоя грешка.

Везни
Винаги се чудите между две неща и трудно избирате. Тази ви слабост ще ви изиграе лоша шега и днес няма да можете да взимате продуктивни решения. Ако имате възможност, по-добре отложете всички важни дела.

Скорпион
Борите се с всички сили, за да не отстъпвате позициите си, които сте завоювали. Но нека усилената работа не ви натъжава, тъй като ви очаква една наистина приятна вечер.

Стрелец
Нещо ново и вълнуващо напира във вас. Не можете да удържите чувствата и емоциите си, което може да ви донесе и много хубави моменти. Радвайте се на енергията, която струи от вас, тъй като ще ви носи само щастие.

Козирог
Ще имате феноменален ден, който ще спомогне за кариерното ви израстване. Очакват ви само продуктивни среши и начинания, които ще развият успехите на работното място. Радвайте се.

Водолей
Добрата ви същност надделява днес. Ще искате да помогнете на всички живи същества. Отпуснете се и се отдайте на милосърдието си - това ще ви донесе лично удовлетворение.

Риби
Емоционални сте, а това не е добре за вас, защото взимате само грешни решения. По-добре спрете и помислете преди да предприемате каквото и да било.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay