Дневен хороскоп за сряда, 13 август 2014

Проверете какво вещаят звездите за днешния ден

Дневен хороскоп за сряда, 13 август 2014

Чудите се какво да очаквате от днешния работен ден? Можете да надникнете в събитията от предстоящия ден още от сутринта. А за да следите своя хороскоп през всеки ден от седмицата, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Днес не е подходящото време да поемате в нова посока. Знаете кои сте, какво харесвате и какво обичате - няма нужда да променяте нищо. Освен това времето за постигане на лични успехите наближава - фокусирайте се върху работата, а не върху недостатъците си.

Телец
Случват се доста неща около вас, за които никой от близките ви приятели не знае. Споделете с тях всичко ново около вас в последно време. Само така ще можете да получите подкрепата, от която се нуждаете. 

Близнаци
Общуването с околните по принцип не е никакъв проблем за вас, но в дни като днешния комуникация ще осъществявате трудно. Малко неразбирателство в приятелски разговор ще предизвиква смут в живота ви.

Рак
Днес ви е по-трудно от обикновено да бъдете фокусирани. Изправени сте пред проблем, който ви създава допълнителни грижи. Ще успеете да го разрешите само с дипломатичност и търпение.

Лъв
Трябва да обмислите добре всички факти, с които разполагате, преди да вземете каквото и да било решение днес. Денонощието е благоприятно за важни промени, които обаче трябва да бъдат внимателно обмислени.

Дева
Възможно е да възникнат проблеми с колеги, приятели или дори с половинката ви. Но това са нормални пререкания, не се притеснявайте - нещата ще се наредят сами. 

Везни
Имате прекалено много неща в списъка си със задачи. Определете кои са приоритетите ви и започнете с тях. Денят ще бъде натоварен, но удовлетворението, което ще получите от свършената работа, ще измести трудностите настрана. 

Скорпион
Креативността ви е много силна днес. Помислете върху идеите, които се въртят в главата ви от известно време, и помислете как да бъдат осъществени. Успехът ви е гарантиран! 

Стрелец
Днес е време за почивка! Имате нужда от "презареждане", така че организирайте приятен пикник със семейството си в планината или разходка с близка приятелка. Оставете работата настрана!

Козирог
Никой не очаква чудеса от вас днес. И това е вашият таен коз. Използвайте енергията си, за да изненадате всички и да им покажете какво можете. 

Водолей
Възможно е да бъдете особено недоволни и намръщени през целия ден. Причината за това вероятно е определен човек, който ви липсва и искате да видите, но не можете. Горе главата - напълно е възможно съвсем скоро да получите неочаквана изненада.

Риби
Вие сте в центъра на вниманието през целия ден. Енергия ви привлича хората около вас. Опитайте се да не се фокусирате над негативите, придържайте се към хубавите моменти.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay