Дневен хороскоп за сряда, 23 декември 2015

Какво да очаквате от последния работен ден от празничната седмица?

Дневен хороскоп за сряда, 23 декември 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Бъдете уверени, че с каквото и да се захванете днес, то ще ви донесе успех в личен план. Промяна в ежедневните навици, в служебните задължения или пък в личния ви свят - стига да поискате да промените нещо, трябва да направите само една крачка към осъществяването на идеята си!

Телец
Харесва ви да се чувствате желани и ценени и днес половинката ви ще ви дава това усещане постоянно. Обичате човека до себе си безкрайно много, а той продължава да ви доказва, че е правилният за вас. Радвайте се на взаимното си щастие.

Близнаци
Гостоприемството ви е пословично и много хора напоследък започват да се възползват от него. Трябва да поставите ясна граница между личния си свят и доброто отношение към околните, защото те се опитват да я прекрачат все по-настойчиво.

Рак
Днес ще видите свои близки, които не сте виждали от дълго време насам и това ви прави много щастливи. Макар да сте наясно с това как ще прекарате вечерта, се гответе за изненада, която не сте предвидили.

Лъв
Прекрасно знаете колко ранима е душата на човека, когото можете да наречете свой най-добър приятел и все пак днес ще подходите абсолютно безразсъдно към неговите чувства. Това ще го нарани и ще ви бъде необходимо огромно старание, за да заслужите прошката му.

Дева
Уважението не се печели само с обещания и красиви думи, трябва те да бъдат подплатени с действия. Ако околните забележат, че им давате напразни обещания, респектът, който изпитват към вас, рязко ще се стопи.

Везни
В деня преди Бъдни вечер настроението ви, разбираемо, е напълно празнично. Внимавайте обаче да не натрапвате ентусиазма си на другите, защото има хора около вас, на които изобщо не им е до празнуване.

Скорпион
Днес ще направите добро, което след време ще бъде възнаградено именно защото предприемате благородната постъпка без никаква користна цел. Никое зло не остава ненаказано, както и никое добро не остава невъзнаградено.

Стрелец
Категорично отказвате да участвате в работна схема, в която изпъкват съвсем видимо поне две нечестиви практики. Не се въвличайте сами в пъклените планове на колегите си.

Козирог
Опитвате се да потушите огъня, разразил се между вас и половинката ви преди няколко дни. Димът, който остава след него обаче, е толкова гъст, че ще бъдат необходими много усилия и от двете страни, за да го разсеете.

Водолей
Насладете се на деня, защото в него ще липсват почти всякакви по-сложни работни задачи. Предпразничната атмосфера на работа вече е завладяла всички и се забавлявате страшно много в компанията на колегите си.

Риби
Шумна врява се вдига около постъпка на човек от приятелската ви компания. Половината ви приятели я осъждат, а другата половина го защитават. Покажете, че не е тяхна работа да съдят, като не заемете никаква позиция по проблема.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay