Дневен хороскоп за сряда, 30 април 2014

Какво ви очаква в последния работен ден от седмицата?

Дневен хороскоп за сряда, 30 април 2014

Някои може и да не са слизат от работната въртележка, но за други това е последният ден с професионални ангажименти. Вижте какво ви очаква тази сряда.

Овен
Фокусирайте се върху работата, финансите и бизнес плановете днес. Повече действайте и по-малко говорете за плановете си. Изпипвайте детайлите и показвайте професионализъм – това ще бъде оценено.

Телец
Позициите ви са устойчиви, но вие сте склонни към експерименти и имате нужда от повече динамика. Използвайте влиянието си над противоположния пол, за да се справяте по-лесно със задачите днес.

Близнаци
Ако искате да успеете в начинанията си днес е необходимо да сте практични и ефективни в действията си. Не подценявайте материалния аспект на нещата. Бъдете реалисти за ситуациите и не се поддавайте на мудност.

Рак
Бъдете дипломатични и готови да подкрепите приятелите и партньора си днес. Дори да се чувствате като затворници на ситуацията, тя работи за вас. Денят е добър за бизнес контакти и за сключване на споразумения.

Лъв
Спрете да се оплаквате от живота и хората и се задълбочете в професионалните си дела. Не бъдете лекомислени и преценявайте добре рисковете. Днес всичко зависи от вас и работата, и вкъщи, и в личните ви отношения.

Дева
Обстоятелствата работят за вас днес, но може би няма да го забележите веднага. Добре е да проявявате амбиция, но не се вманиачавайте в постигането на дадена цел. Откажете се от излишния идеализъм и бъдете обективни.

Везни
Днес се фокусирайте върху това да подобрите начина си на живот. Това може да се разбира съвсем буквално – имате нужда от повече движение и по-здравословна храна. Обърнете внимание на дома си, моментът е добър за покупки и промени.

Скорпион
Проявете дипломатически умения днес, защото денят е много добър за подписване на договори и сключване на сделки. Ако някой се опитва да ви избягва, намерете заобиколен подход – всичко е възможно с малко постоянство.

Стрелец
Не е препоръчително да летите в облаците днес. Обърнете внимание на финансите си и потърсете възможности да ги увеличите. Всичко зависи от това как ще се представите, затова се концентрирайте.

Козирог
Най-накрая за вас дойде моментът да изгладите недоразуменията в бизнес отношенията си, но също и в личен план. Проявете мъдрост и не се забърквайте в чужди проблеми, сега е моментът да решите своите.

Водолей
Бъдете отворени и дружелюбни с хората, ако искате нещата да вървят гладко днес. Действайте внимателни, за да не засегнете нечии интереси. Създайте си стратегия за работата в офиса, за да сте наистина ефективни.

Риби
Активността днес не ви пречи да сте чувствени и сензетивни. Може да се почувствате малко самотни, но това е доста субективно и по-скоро ще е резултат от голямата ви заетост. Ще намерите сериозна подкрепа за бизнес плановете си.

Следете вашия дневен хороскоп и във фейсбук страницата на Jenite.bg!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



7
Не е посочен 30.04.2014|17:55
Правете ги по - големи тези хороскопи .
6
Не е посочен 30.04.2014|14:38
Хороскопът за днес ми е перфектен :)
5
Не е посочен 30.04.2014|13:32
Добре, ще видим дали ще се случи.
4
Не е посочен 30.04.2014|12:44
не ща да знам
3
Не е посочен 30.04.2014|11:12
Не ми предстоят нито дипломатически преговори, нито сключване на договори и сделки днес, така че този път не познахте:)
2
Не е посочен 30.04.2014|10:46
хареса ми днешния хороскоп
1
Не е посочен 30.04.2014|10:22
Днес ме води дипломацията ;)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay