Дневен хороскоп за събота, 10 май 2014

Какво ви очаква в днешната работна събота

Дневен хороскоп за събота, 10 май 2014

Дали денят ви ще бъде успешен, или трябва да се отдадете на заслужена почивка? Предстои ли ви вълнуваща среща, или цял ден някой ще ви ядосва? Разберете какво вещаят звездите за вашия зодиакален знак с дневния хороскоп на Jenite.bg за събота, 10 май 2014!

Овен
Инцидент ще предизвика паника около вас. Успокойте хората, които ви заобикалят, опитайте да не се въвличате в минидрамите им прекалено много.

Телец
Днес денят ви се очертава лек и приятен. Ще откриете правилния начин, по които да общувате с околните и ще се радвате на внимание и подкрепа от близките си.

Близнаци
Ще се сблъскате очи в очи с критика и съвети, но трябва да ги приемете на сериозно, без значение дали ви харесва или не.

Рак
Днес лява половина на мозъка ви е хиперактивна и затова може да се окаже, че отказвате предложения, без да ги обмислите. Това не ви е присъщо, но може да разкрие друга ваша страна. 

Лъв
Имате нужда да намалите темпото и да опитате нещо ново. Добре е да потърсите някой, който е на същата вълна, за да споделите ентусиазма си.

Дева
Всички детайли ви подсказват, че ви предстои нещо ново. Сега е моментът да се фокусирате над малките неща, за да сте готови, когато големите дойдат.

Везни
Опитайте се да отбягвате проблема, който ви мъчи напоследък и да прекарате повече време на места, които ви предразполагат да не мислите за него. Финансите ви ще се стабилизират скоро.

Скорпион
Идеален ден за кроене на планове! Не е типично за вас да гледаде в различни посоки в един и същи момент, но днес ще можете да го направите, което пък ще ви даде шасна да се "ориентирате в обстановката" и да разберете какво предстой.

Стрелец
Не е най-добрият момент да преследвате другите хора, всъщност може да ги уплашите, ако ги притискате прекалено много. Просто ги оставете да правят каквото си искат и се върнете при тях след няколко дни. 

Козирог
Чувствате се емоционално концентрирани днес, затова действайте и направете нещо различно! Може да е романтичен жест, но по скоро ще бъде нещо свързано с кариерата. 

Водолей
Погрижете се за близките си хора, чиито чувства са засегнати. Внимавайте какво говорите за да не ги обидите.

Риби
Близък човек има нужда от вас. Уверете се, че може да му помогнете, но ако откаже, трябва да направите всичко по силите си за да го убедите, дори и да не го оценява.

За да следите вашия дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 10.05.2014|16:52
Не мисля да правя промени за сега.
2
Не е посочен 10.05.2014|15:17
какви точно планове могат да се кроят в работна събота и как се гледа в различни посоки не ми стана ясно:)
1
Не е посочен 10.05.2014|13:08
Интересен хороскоп :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay