Дневен хороскоп за четвъртък, 16 юни 2016

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 16 юни 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!


Овен

Опитвате се да извлечете дивиденти от заслуги, които не са само ваше дело. Уважавайте труда на хората, с които работите, и не се опитвайте да отнемете от тях онова, което им се полага.

Телец

Справяте се успешно със задачата да изтриете от съзнанието си човек, който ви причинява единствено болка. Не е толкова лесно обаче да го изтриете от живота си - той продължава да се връща с молба за прошка. Бъдете внимателни и не допускайте грешката, която сте правили много пъти досега.

Близнаци

Упоритостта ви не ви дава мира. Няма да се успокоите, докато не осъществите замисъла си и затова ще подложите себе си на огромно напрежение днес. Ако успеете да се справите със задачата, която сами сте си поставили, значи усилията са си заслужавали. Провалите ли се, обаче, губите голяма част от ценното си време.

Рак

Грози ви опасност, която изобщо не забелязвате. Тя е надвиснала над вас като дамоклев меч и ако не направите нещо, за да избягате от него, той заплашва да ви нарани по най-жесток начин.

Лъв

Обичате да ви глезят и през днешния ден ще бъдете особено радостни, защото вниманието на близките ви ще бъде насочено изцяло към вас. Отрупани сте с любезности и искрена обич. Това ще ви зареди с добро настроение за дни напред.

Дева

Грижите се за това близките ви да са добре и да не им липсва нищо. За тях вие сте като ангел хранител, когото не искат никога да губят. Днес отново ще засвидетелствате безапелационната си подкрепа към тях и това ще ги направи много щастливи.

Везни

Притежавате много силни качества, които са достатъчни, за да ви превърнат в убедителен лидер. Трябва обаче и самите вие да вярвате в способностите си, за да може да го направят и околните.

Скорпион

През целия ден изпитвате чувство на тревожност от приближаваща опасност. Сякаш нещо непредвидено и особено неприятно е напът да се случи, но не можете да направите нищо, за да го предотвратите. Дори това предположение да стане реалност, не се притеснявайте, защото последиците няма да са фатални за никого.

Стрелец

Държите се странно с хората около себе си и те го забелязват. Макар вие да знаете каква е приничата за това ваше поведение, те няма как да бъдат наясно и следователно не могат да ви извинят по никакъв начин. Ако не искате да признаете проблемите си, по-добре смекчете поведението си.

Козирог

Сутринта не се отличава с нищо от останалите почивни дни. Следобедът обаче ще ви изправи пред изпитание, което ще ви гарантира, че денят няма да бъде като другите. Предстои да се случи нещо изключително важно, което ще остави следа в живота ви.

Водолей

Ваш близък приятел разчита на вас, а вие успявате, без да искате, да го разочаровате. Болката, която неволно нанасяте, не е никак маловажна и успява да породи спор между вас. Извинете се за постъпката си и поемете отговорност за необмислените си действия.

Риби

Щастието ви зависи до голяма степен от това на любимия ви човек. Не можете да си представите да се забавлявате, докато той преживява ужасно труден момент. Бъдете до него и отложете забавата за по-късно.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay