Дневен хороскоп за четвъртък, 25 февруари 2016

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 25 февруари 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Днес нервността е повишена. На тази база възниква напрежение във взаимоотношенията ви с хората около вас . Не се поддавайте на чужди внушения, съсредоточете се върху основната си работа и ще отхвърлите голяма част от предвиденото.

Телец
Някой, който ви познава добре ще ви помогне да осъществите по-скоро целите си. Финансовите проблеми, които ви притесняваха през последните дни постепенно започнат да се решават. Изведнъж всичко ще ви се струва по-хубаво и има определен човек виновен за това.

Близнаци
Днес у вас има убеденост, че действат правилно и ще реализират намеренията си, но не бива да влизате в кавги и разправии. Интересни срещи ще ви насочат към мисли и идеи, имащи отношение към бъдещата ви дейност. Доста продуктивен ден.

Рак
Днес може да получите важна подкрепа, но трябва да я поискате. Ако почувствате напрежение около себе си, не си хабете нервите. Проблемите са плод на вашето въображение, отколкото реални. Отпуснете се и се наслаждавайте на малките неща.

Лъв
Благоприятен ден за осъществяване на целите, предоставящ значителни възможности за сполука и завоевания за бъдещето. Днес ще се радвате на плодовете от своя труд, по много причини ще имате повод да сте доволни. И в личен план всичко е както желаете.

Дева
Днес бъдете активни и се борете до край за това, което искате да постигнете. Искате някой в живота си? Кажете му. Искате да постигнете цел - борете се за нея. Денят ви предоставя много шансове за успех и не бива да ги пропилявате.

Везни
Днес ще ви зарадва новина от делово естество, която може да се превърне в здрава основа за делови растеж. Но нищо няма да бъде сигурно до последния момент. Налага се да се въоръжите с търпение и спокойствие, за да не ви попречи вашата емоционалност.

Скорпион
Ще се радвате на добро здраве и настроение. Ще прекарате приятни часове с интересни хора и е възможно да възникне нова връзка. Не бързайте да бъдете скиптични - никога не се знае какво ще стане на финала.

Стрелец
Очаквани финансови придобивки ще ви мотивират да приемете предложение за участие в нов проект. Приемайте градивно забележките. Не се обиждайте, ако някой ви засегне. Опитайте да бъдете над нещата и така денят ще мине неусетно.

Козирог
На много от вас късметът днес ще се усмихне и по-бързо и лесно реализирате своя мечта. Финансите ви ще се повишат и това ще ви помогне да се отпуснете и да забравите за притесненията си. Вечерта отделете за семейни занимания.

Водолей
Денят е подходящ за планиране на мероприятия, чиито резултат ще зависят в голяма степен от вас самите, но и от днешния ден. Доверете се на инстинктите си, те няма да ви подведат, дори ще помогнат за постигане на желаните резултати.

Риби
На душата ви ще стане по-ведро и спокойно, ако споделите вълненията си с хората около вас. Обърнете внимание на децата и близките си. Това ще ви зареди с приятни емоции и ведро настроение. Намерете време и за себе си и за почивка.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay