Дневен хороскоп за четвъртък, 31 март 2022г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 31 март 2022г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Последиците от ваше прибързано взето решение са катастрофални. Не знаете как да поправите щетите, които сте нанесли без всякакъв умисъл. Допитайте се до най-близките си хора - все някак трябва да се справите със ситуацията.

Телец

Готови сте на всичко, за да защитите интересите си и в това число - приятелите, които заслужават подкрепа. Днес ще успеете да помогнете на ваш близък човек, като го предпазите от вражеска атака.

Близнаци

Преследвате цел, която може би не е това, което си представяте. Много вероятно е веднъж постигнете ли я, вече да не сте удовлетворени от полученото. Но няма как да разберете, ако не опитате…

Рак

Днес ще се получи така, че по-голямата част от енергията и старанието ви ще отиде на вятъра. Сякаш през цялото време сте се борили напразно. В такива моменти няма какво да направите, освен да се примирите със ситуацията.

Лъв

Сърцето ви е изпълнено с любов, която заплашва да ви погълне. Обичта, която изпивате към човека до себе си, е огромна и безусловна. Не си позволявайте обаче да загърбите всичко останало в живота си.

Дева

Необходимо е да се отървете от демоните, които ви разяждат отвътре. Всеки крие мрачни мисли в себе си, но при вас напоследък те започват да вземат застрашителен връх. Върнете оптимизма и добротата в ежедневието си.

Везни

По природа сте весел човек, който обича да се забавлява, но само с правилните хора. Ако компанията не ви е приятна, предпочитате да си останете вкъщи. Именно това ще се случи днес. Възползвайте се от свободното време, за да се поглезите и да направите нещо за себе си.

Скорпион

Благоразположението на звездите в рамките на деня е насочено именно към този зодиакален знак. Но не разчитайте единствено на това - полагайте усилия и работете добре, за да положите основата на успеха си.

Стрелец

Суетите се около събитие, което все още дори не е дошло. Ще му мислите, когато дойде времето за това. В момента имате по-належащи проблеми, с чието разрешаване трябва да се захванете.

Козирог

Безполезно е да търсите любов там, където тя просто не може да съществува. Или изберете друг обект, към когото да насочите чувствата си, или се пригответе за дълга и тежка битка.

Водолей

Играете си с доверието на човек, който вярва във вас безрезервно. Ако не смятате, че можете да оправдаете очакванията му, най-добре бъдете откровени с него. Няма смисъл да го заблуждавате.

Риби

Времето за поемане на необмислени рискове не е сега. Привлечени сте от идея, която е особено привлекателна, но това не означава, че ще ви бъде от полза. Претеглете плюсовете и минусите и чак тогава вземете решение.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay