Как да се подготвим за Фестивал на цветовете тази неделя в Sofia Ring Mall

Практически съвети

Как да се подготвим за Фестивал на цветовете тази неделя в Sofia Ring Mall

На 10 септември от 14:00 ч. до 19:30 ч. на открито, с вход свободен, ще се състои четвъртото софийско издание на Фестивал на цветовете. За да е денят изпълнен с цветове, емоции, много танци и хубава музика, гости на фестивала ще бъдат Графа, Веси Бонева и EVA.

Преди да изпратим лятото с най-цветното събитие на столицата е хубаво да обърнем внимание и на няколко лесни и много важни съвета, които организаторите споделят, за да си осигурим максимален комфорт по време на събитието.

Как да се подготвим за Фестивал на цветовете тази неделя в Sofia Ring Mall

Облечете си удобни дрехи и обувки, защото ще бъдете на крак през целия ден. Препоръчително е да не залагате на най-любимите си и нови попълнения в гардероба, защото цветовете се изпират, но не е гарантирано , че ефектът е еднакъв на всеки тип материя. Носете шапка или кърпа за глава, ако искате възможно най-малко прах да попадне върху косата ви.

Намажете се със слънцезащитен крем и си носете слънчевите очила. Хората, които са с лещи е по-добре да използват очила в деня на събитието. На място ще има предпазни маски за уста, но в случай, че имате може да си носите собствена.

Прочетете внимателно съдържанието на пакетчетата с цветен прах и тествайте малко количество върху вътрешната страна на китката си. Изчакайте около 15 мин., за да проверите дали няма да получите раздразнение или зачервяване на кожата.

Как да се подготвим за Фестивал на цветовете тази неделя в Sofia Ring Mall

Спазвайте инструкциите за безопасност – не хвърляйте прах директно в очите си и/или тези на хората около вас, нито пък в носа и устата. При попадане на прах в очите – незабавно изплакнете!

Цветните торбички ще можете да закупите само и единствено от мястото на събитието. Те са с доказан европейски произход и сертификати за качество и липса на вредни ефекти. Няма да бъде позволено внасянето на каквито и да е други торбички с цветен прах!

Събитието е със свободен достъп, но препоръчваме малките деца и непълнолетните да бъдат с придружител. На деца под 3 годишна възраст не се препоръчва да ползват цветните прахове!

Последен съвет, но не и по важност – елате навреме, за да може да си закупите цветни торбички и да се подготвите без да бързате за началото на фестивала. Събитието ще се проведе на открития VIP паркинг на Sofia Ring Mall и ще бъде достъпно от 13:45 часа.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay