Как жените да изпитват по-силни оргазми?

Как жените да изпитват по-силни оргазми?
Canva

Оргазмите са прекрасни, така че е естествено да искате повече от тях. Но разбира се, сексът е пътуване, а не дестинация - и сексът не винаги е свързан с оргазъм. Става въпрос за изследване на вашето тяло и намиране на нови пътища към удоволствието. Някои оргазми са слаби, а други големи; някои са интензивни, а други са по-меки, но в много отношения разнообразието е красотата на секса.

Ако ви се струва, че напоследък оргазмите са ви поизоставли, то едва ли сте единствени. Но успокояващото е, че има начини да променим това.  Тъй като обаче всички тела са различни, важно е да имате предвид, че това, което помага на един човек, може да не помогне на друг. Все пак ви предлагаме няколко съвета:

Комуникация с партньора: Разговаряйте открито с партньора си за вашите желания, предпочитания и фантазии. Добрата комуникация е ключов елемент в сексуалния живот.

Експериментиране с различни стимули: Изпробвайте различни видове стимулация, включително клиторна, вагинална и точкова стимулация, за да откриете какво ви носи най-голямо удовлетворение.

Самостоятелно изследване на тялото ви: Познаването на своето тяло е важно. Самостоятелното сексуално изследване може да ви помогне да откриете какво ви помага да достигнете до оргазъм и да споделите тази информация с партньора си.

Упражнения за подсилване на мускулите на таза: Мускулите на таза играят роля в сексуалното усещане. Упражнения като Kegel могат да помогнат на укрепването на тези мускули.

Редовна физическа активност: Физическата активност може да подобри кръвообращението и сексуалното здраве.

Отпускане и релаксация: Стресът и напрежението могат да имат отрицателен ефект върху сексуалния живот. Опитайте техники за релаксация като йога или дълбоко дишане.

Използване на секс играчки: Аксесоарите и секс играчките могат да добавят разнообразие и интензивност в сексуалния ви живот.

Винаги е важно да се помните, че няма "правилни" или "грешни" начини за постигане на оргазъм. Важното е да бъдете отворени, комуникативни и да отделяте време за изследване и удоволствие. Ако преживявате проблеми или имате въпроси, консултирайте се с сексолог или здравен специалист.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay